Oddam konto komuś normalnemu, który się nim "zaopiekuje" ... Czekam na propozycje w tym temacie Na koncie mam prawie 1kk i duuużo itemów... Nie gram już od kilku miesięcy...
Oddam konto w Metinie... Komuś normalnemu ;)
1kk to ma być dużo ? , a co do itemów to w tej grze zawsze cały plecak jest zasyfiony ...A jaki lvl ? może mój kolega by się nim zaopiekował (ma on też moją postać )
Ja chętnie się nim zaopiekuje moje gg to 11287833 jeśli nie dasz to w ogóle dzięki ;p
Mój brat trochę gra w Metina i uważam, że mógłby się zaopiekować ^^. Nie bój się, na pewno by jej nie zlamił bo nie umie tego skilla xd. Dobre gra i na pewno by ją dobrze wylevelował xd GG: 7928691
Ta postać to 31 lvl...
Dam wam tutaj passy więc kto pierwszy ten lepszy...
Tylko proszę nie skasujcie odrazu konta
ID: Hagemanti
Hasło: 61126fc6
Hasło magazyn (Serwer Obsydian): 5488
-,- Twoja postać zostanie rozszarpana na kawałeczki itemy zostaną skradzione a lvl ubity w dół -,- w sumie chciałeś dać komuś normalnemu a rzuciłeś go na zagładę
Hihihi przyfarciłem ^^ Wygrałem xD Jakoś tak mnie ruszyło żeby wejść na forum, patrzę, a tu passy myślałem, że już ktoś wziął na pewno ale spróbowałem i mam : p
//up
Braciak nie jest naabem i wie co robić... ; d
Gratuluję... przyjemnej gry... nie skasuj jej odrazu
Heh ja chyba jako 1 widziałem to i miałem okazje przejąc bo mam metina na dysku ale sobie darowałem
Temat do zamknięcia... Konto oddane
Oddam konto komuś normalnemu, który się nim "zaopiekuje" ... Czekam na propozycje w tym temacie Na koncie mam prawie 1kk i duuużo itemów... Nie gram już od kilku miesięcy...