Hmm moze nie mam 1700 elo ale gram w lola 2 lata niestety na serverze amerykanskim.konto sie przyda bo wiadomo na eu mniejsze pingi.W gre gram praktycznie codziennie wiec mozesz mi uwierzyc ze ogarniam.Elo mam male z powodu dodgowania i dlatego ze za wczesnie zaczalem grac rankedy.Moge ci zapewnic ze przy mnie twoke konto sie nie zmarnuje.Sorry za brak polskich znakow ale pisze z telefonu.
Oddam Konto
Witam, to może i ja złoże swoją prośbę o konto. W lola gram kolo 1,5 roku, nie uzyskałem może WIELKIEGO elo, ale (przynajmniej tak mi się wydaję) że nie jestem przeciętniakiem. Gdybyś oddał mi to konto na pewno byłbym Ci wdzięczny.
Dziękuję za uwagę i pozdrawiam
Witam.
Mam do oddania konto za całkiem darmo.
Dlaczego? Ponieważ mam dosyć użerania się z pieprzoną gimbusiarnią, to nie na moje nerwy, poza tym coraz rzadziej gram już w LoL'a.
Konto posiada 30 lvl, ok 70 champów, 30 skinów, 9 stron run, masę runek, ok 1250 elo, było 1400 ale jak już pisałem Gimbusiarnia przejmuję lola.
Oddam konto osobie która ogarnia, a nie noobowi który zaczyna dopiero grać.
Osoba która dostanie to konto musi mieć minimum 1700 ELO, i grać w lola minimum rok.
Konto jest na serwerze East, jeżeli chcesz je otrzymać, napisz w tym temacie dlaczego to masz być ty.