Oddam Konto

Witam.

Mam do oddania konto za całkiem darmo.

Dlaczego? Ponieważ mam dosyć użerania się z pieprzoną gimbusiarnią, to nie na moje nerwy, poza tym coraz rzadziej gram już w LoL'a.

Konto posiada 30 lvl, ok 70 champów, 30 skinów, 9 stron run, masę runek, ok 1250 elo, było 1400 ale jak już pisałem Gimbusiarnia przejmuję lola.

Oddam konto osobie która ogarnia, a nie noobowi który zaczyna dopiero grać.

Osoba która dostanie to konto musi mieć minimum 1700 ELO, i grać w lola minimum rok.

Konto jest na serwerze East, jeżeli chcesz je otrzymać, napisz w tym temacie dlaczego to masz być ty.

Moje konto w LoLu założone zostało w listopadzie 2010. Do tej pory gram, jednak jest to serwer Amerykański. Nie ma sensu zaczynać gry od nowa na Europie; gdy mam tutaj 78 postaci i 33 skórki. Wyszło tutaj kilka set złotych; wiec nie chcę robić tego samego tam..

Obecnie wygranych koło 450 ranków; przegranych ~430. Elo w okolicach 1200; wiadomo; raz jest się na 1400; raz na 800. Jednak zawsze próbuję nadgonić swój team. Jestem według mojej opini i znajomych dobrym graczem w League of Legends; jednak pingi 200 nie pozwalają na płynną rozgrywkę. Mogę podesłać zdjęcia.

@Edit

Wygranych 900 gier normalnych; przegranych koło 600.

Jaki jest nick tego konta?

gz overlucked

mi daj chętnie pogram

Ja to mam 3 konta w LoLu przydało by się kolejne, bo na zadnym nie mam tyle skinów.Obecne elo Solo 1400+, Team 1300+, i chyba wczoraj dobiłem 30lvl na kolejnym koncie 135 gier rozegranych, czyli resumując mam ok 2k gier rozegranych.

PS: niebawem wbijam kolejne konto czyli jak ktoś chce jednego wbitego referala zapraszam PW.

W tym sezonie wbilem 3 goldy i mialem ostatnio ~1800 elo. Jeśli naprawdę zależy Ci na tym, aby konto trafiło do ogarnietego gracza, to możesz mi zaufac.

Z chęcią przyjmę, jeżeli naprawdę nie jest Ci ono potrzebne.

Witam!

Z wielką przyjemnością przyjme twoje konto!Dlaczego ja?Nie będe się rozpisywał,powiem tylko że gram na serverze US moje max elo wynosiło 1890.Gram na poważnie,poświecam tej grze troche czasu,jednak przez wysoki ping na amerykanskim servie troche zawsze od czegos odstaje gdyz jest tam lekkie opoznienie z tego powodu.Więc jeśli chcesz oddac swoje konto w dobre ręce odpowiedzialnej i pełnoletniej osobie ,wybierz mnie!

Pozdrawiam.

Ps.A i w lola gram 2,5 roku.Rozegranych gier razem mam koło 3,5-4 k dokladnie nie mogę powiedzieć.

@Up

I specjalnie się zarejestrowałeś, żeby otrzymać konto...

Champy i Skiny:

Alistar (Infernal/Unchained Skin)

Amumu

Anivia

Annie (Goth skin)

Ashe

Blitz

Brand

Cho

Corki

Darius

Mundo

Evelyn (Tango)

Fiddle

Fizz

GP (Special Force)

Garen (Desert Trooper/Rugged Skins)

Gragas

Hecarim (Reaper Skin)

Heimer

Irelia

Janna

Jarvan

Jax (Jaximus)

Khartus

Kassadin

Katarina

Kayle (Battleborn)

Kogma

Malphite (Glacial)

Maokai

Master Yi (Headhunter)

MF

Morde

Morgana

Nasus (K-9)

Nautilus

Nunu (Demolisher)

Olaf (Brolaf)

Pantheon (Glaive Warrior)

Poppy (Scarlet Hammer)

Rammus (FM)

Renekton (Rune Wars)

Rengar

Riven

Rumble (Bilgerat)

Ryze (Dark Crystal)

Sejuani (Darkrider)

Shaco

Shyvana (Darkflame)

Singed

Sion (Warmonger)

Sivir (Huntress)

Soraka

Talon

Taric

Teemo

Tristana (Riot Girl/Bilgerat)

Trynda (Demonblade)

TF

Twitch

Udyr (Black Belt)

Veigar

WW

Wukong (General)

Xin

Yorick (Pentakill)

Ziggs

Zilean

Marki:

9x +1,7 Armor Pen

9x +2,2% Crit DMG

9x +0,91 Armor

9x +0,95 DMG

Seale:

9x +0,78% Crit DMG

9x +1,4 Armor

9x +0,43 DMG

Glyphy:

9x +1,2 AP

9x +2,7 Mres at 18 lvl

9x +0,28 DMG

9x +1,3 Mres

Quinty:

3x +3,3 Armor Pen

3x +4,5% Crit DMG

3x +5,0 AP

3x +2,3 DMG

3x +1,5% MS

Witam!Z wielką przyjemnością przyjme twoje konto!Dlaczego ja?Nie będe się rozpisywał,powiem tylko że gram na serverze US moje max elo wynosiło 1890.Gram na poważnie,poświecam tej grze troche czasu,jednak przez wysoki ping na amerykanskim servie troche zawsze od czegos odstaje gdyz jest tam lekkie opoznienie z tego powodu.Więc jeśli chcesz oddac swoje konto w dobre ręce odpowiedzialnej i pełnoletniej osobie ,wybierz mnie!Pozdrawiam.Ps.A i w lola gram 2,5 roku.Rozegranych gier razem mam koło 3,5-4 k dokladnie nie mogę powiedzieć.
@UpI specjalnie się zarejestrowałeś, żeby otrzymać konto...Champy i Skiny:Alistar (Infernal/Unchained Skin)AmumuAniviaAnnie (Goth skin)AsheBlitzBrandChoCorkiDariusMundoEvelyn (Tango)FiddleFizzGP (Special Force)Garen (Desert Trooper/Rugged Skins)GragasHecarim (Reaper Skin)HeimerIreliaJannaJarvanJax (Jaximus)KhartusKassadinKatarinaKayle (Battleborn)KogmaMalphite (Glacial)MaokaiMaster Yi (Headhunter)MFMordeMorganaNasus (K-9)NautilusNunu (Demolisher)Olaf (Brolaf)Pantheon (Glaive Warrior)Poppy (Scarlet Hammer)Rammus (FM)Renekton (Rune Wars)RengarRivenRumble (Bilgerat)Ryze (Dark Crystal)Sejuani (Darkrider)ShacoShyvana (Darkflame)SingedSion (Warmonger)Sivir (Huntress)SorakaTalonTaricTeemoTristana (Riot Girl/Bilgerat)Trynda (Demonblade)TFTwitchUdyr (Black Belt)VeigarWWWukong (General)XinYorick (Pentakill)ZiggsZileanMarki:9x +1,7 Armor Pen9x +2,2% Crit DMG9x +0,91 Armor9x +0,95 DMGSeale:9x +0,78% Crit DMG9x +1,4 Armor9x +0,43 DMGGlyphy:9x +1,2 AP9x +2,7 Mres at 18 lvl9x +0,28 DMG9x +1,3 MresQuinty:3x +3,3 Armor Pen3x +4,5% Crit DMG3x +5,0 AP3x +2,3 DMG3x +1,5% MS
Bo nigdy nie używałem tego forum,to dlaczego

ale ok jak wolisz oddać konto jakiemus mowiąc grzecznie gimnazjaliscie to ok

Mogę twój nick prosić?

Mogę twój nick prosić?

Może ja podam swoje ;P Mirsh, Birh, DobroL0L2k :)

Nie bede tak jak wszyscy chwalic sie jakiego to elo nie mam bo wedlug mnie to takie osoby po prostu maja kompleksy. Powiem po prostu ze chcialbym to konto (jak wiekszosc) zeby dobrze sie bawic. Gram w to ze dwa lata i umie sie pewne rzeczy

Witam.

Nazywam się Mateusz mam 19 lat, W League of Legends gram 1,5 roku. Moje Elo na chwilę obecną to 1304 maxmyalne wynosi 1469 ale tak jak pisałeś "Gimbusiarnia przejmuję lola" i ciężko jest się wybić.

Dlaczego miałbym otrzymać twoje konto?: Ponieważ jestem dorosłym człowiekiem, nie wystawiłbym twojego konta zaraz na Allegro czy coś podobnego żeby mieć jakiś zysk, Chciałbym zaopiekować się twoim kontem bo lubie grać w League of Legends i obecnie mam dużo wolnego czasu, jeżeli by przyszła taka chwila że z braku czasu lub niechęci przestałbym grać w League of Legends to twoje konto trafiło by do następnej "ogarniętej" osoby.Sądzę że jestem dobrym kandydatem któremu możesz spokojnie zaufać. W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać chętnie odpowiem.

Prosiłbym o poztywne rozpatrzenie mojego postu.

Dziękuje.

Pozdrawiam.

Ale Gimbusiarnia omg :D .

Nie będe się tutaj pisał nie wiadomo czego i zmyślał . Mam obecnie konto na W 1800 elo . Gralem na różnych 4pl i eslu , chętnie zobaczyłbym co się dzieje na eascie ;3 .

Jeśli chciałbyś żebym pograł na Twoim koncie to pisz pw , tam Ci podam więcej info o mojej karierze ololo ;D .

Witam, mam na imię Przemek. Moje główne konto znajduje się na Eascie, 2040 top, aktualnie coś w okolicach 1930 (zdarza się :-P), nick: Justpureluck. Nie mam siły by robić smurfa i odblokowywać większość bohaterów. Jako, że na tym serwerze znajduje się także sporo moich znajomych, którzy bardzo często chcą pograć duo w celu dobicia x elo(zwykle na jakiś określony medal) czy też dla zwykłej przyjemności... niestety nie mam za bardzo możliwości, aby im pomóc (zbyt duża różnica w ratingu), a za pomocą Twojego konta mógłbym bez problemu umilić im troszkę spędzony czas w grze. Konto posiadam od około 2 lat także podstawy mechaniki rozgrywki znam. Sam mam aktualnie 20.

Pozdrawiam.

To teraz ludzie wbijają i zakładają konta bo "oddam konto za darmo"...

Zgadzam się z Avitusem. Beleram jeżeli chciałbyś mi je oddać będe ci wdzięczny i nie zapomne ci tego. Jeśli nie dasz nie będe miał z tym problemu. Twój wybór