Oddam konto

Witam mam do oddania konto 30 lvl zeszły sezon unranked około 34/36 postaci za konto na jak najniższym lvl z pz lub rp na postać za 6300. Potrzebuje takiego konta bo dopiero zaczynam przygodę z lolem a konto to należało do koleżanki która zaczęła grać na wescie i oddała mi je ale jestem za słaby żeby grać na takim poziomie :) jeżeli ktoś chce screnna posiadanych postaci Proszę pisać :) napewo nikogo nie oszukam na wymianie konta :)

Mozesz przeciez robic custom gry albo grac co-op vs bots i brac najlatwiejsze i sie nauczysz grac no chyba ze od samego poczatku chcesz grac przeciwko prawdziwym graczom.

Moim zdaniem powinieneś chociaż spróbować zagrać, chyba że jesteś totalnie nowym graczem ligi.

Tak od poczatku przeciwko prawdziwyn gracza chce grać :)

Niechce nikomu psuc gry wiec chce grac na niskim lvl bo naprwade znam podstawy ale nie chce trolowac

Jak chcesz oddać konto to z chęcią przyjmę :)

Ja też bym z chęcią przyjął konto :P

Nie rozumieliście. Kolega chce zrobić wymianę za konto z niskim poziomem wraz ze satysfakcjonującą zawartością.

@Gzgz Napisz mi na PW na jakim serwerze potrzebujesz konta i z jakim "wyposażeniem" to może jeszcze jakieś znajdę w swoich zbiorach, oddam Ci za friko bo i tak już nie gram.

@Gzgz Ja od siebie jeszcze dodam, że grając na najniższym poziomie nie oczekuj, że będziesz mieć równych przeciwników. Często są smurfy lub duo, o ile w tym pierwszym przypadku nic nie zrobisz to w drugim przypadku dobierze ci kogoś porównywalnie silnego do przeciwnika.

Tak rozumiem wszystko że dużo osób smurfuje :) ale jak tam źle zagram to jedynie mogą mnie zwyzywać bo się dopiero uczę a jak tak zagram na takim 30 lvl to mogę dostać chyba bana :) a szkoda konta :)

@Gzgz Na weście mam konto 10 lvl. Chętnie bym się wymienił.

@Win254tylko czy konto spełni wymagania i ma 6300 pz nawet po wykorzystaniu żetonów zwrotu tyle może mieć nie ważne jak byle by było 6300 ewnetualnie 5800 najmniej ? jeżeli tak to bardzo chętnie się wymienię :)

screnny posiadanych postaci :)

https://scr.hu/dm9Y1e

https://scr.hu/Dn2Gwz

A nie lepiej poćwiczyć na nowym koncie, pograć kilkadziesiąt gier. Jak mniej więcej załapiesz to wrócić do tego konta? 30+ postaci to już dobry start. Można się skupić nad kupowaniem run i/lub uzupełnianiu kolekcji bohaterów. Wg mnie idiotyczny pomysł by wymieniać takie konto :)

może idiotyczny może nie :) ale nie chcę tego konta :D tak w czasie gdy będę się uczył na spokojnie nazbieram sobie na postacie na runy i zawsze można użyć paysefacarda :) praca nie boli i będzie na co wydać :)

Bardziej chodziło mi o to, że to duża oszczędność czasu. :) Ale jak Cię to nie interesuje to już twoja sprawa. Inna sprawa, że mógłbyś spokojnie grać tym kontem "ARAM-y" i uczyć się tam grać :-)

@Gzgz Proponuję znaleźć konto z runami. Za same bycie słabym graczem bana nie można dostać, ale za kupowanie konta już tak.

@Orenz12 wiem że są bany ale po pierwsze riot nie ma czasu na szukanie po stronach kto i gdzie konta sprzedaje kupuje a po drugie ja nie chcę kupić konta ja chcę ja zamienić ;)

@Naturall wiem że to oszczędza czas ale już taki jestem tak zadecydowałem to tak robię :P

Witam mam do oddania konto 30 lvl zeszły sezon unranked około 34/36 postaci za konto na jak najniższym lvl z pz lub rp na postać za 6300. Potrzebuje takiego konta bo dopiero zaczynam przygodę z lolem a konto to należało do koleżanki która zaczęła grać na wescie i oddała mi je ale jestem za słaby żeby grać na takim poziomie :) jeżeli ktoś chce screnna posiadanych postaci Proszę pisać :) napewo nikogo nie oszukam na wymianie konta :)