Oddam (lol)

Nie wiem czy to właściwy dział, jeśli nie to proszę o przeniesienie.

Jako iż, ponieważ, gdyż nie gram już w LoL'a postanowiłem oddać swoje konto w dobre ręce.

Konto posiada 30lvl i znajduje się w Gold V (mogło ulec zmianie gdyz jakiś czas nie gram już)na serwerze EuNe. A więc zainteresowanych zapraszam na priv ewentualnie do wypowiadania sie w tym temacie.

Ave ja.

daj mi bo bym sobie z noobkami z golda pograł

Mogę przyjąć bo i tak kiszę się na North America.

Ja przestalem grac w lola na D5 i oddalem konto. A teraz chcialbym wrocic do gry, wczoraj zaczalem levelowac nowe ale fajnie byloby przyjac takie konto. Wiec jak jest taka opcja to chetnie przyjme

Oferta już nie aktualna. Odpowiednia osoba otrzymała dane dotyczące konta. Temat do zamknięcia.

A może tak regułka grzecznościowa a nie

daj mi

Daj to był chiński sprzedawca jaj

Tak na marginesie,
Polecam następnym razem używać zwrotów jak koledzy powyżej, a nie tak jak Pan.

@Edit
Widzę że konto znalazło właściciela, gratuluję i powodzenia.

A może tak regułka grzecznościowa a nie Daj to był chiński sprzedawca jaj Tak na marginesie, Polecam następnym razem używać zwrotów jak koledzy powyżej, a nie tak jak Pan.@EditWidzę że konto znalazło właściciela, gratuluję i powodzenia.

Może gdyby mi w NAJMNIEJSZYM stopniu na koncie zależało, to bym zastosował takie zwroty, ale nie będę komuś lizał d*py o coś czego nie potrzebuję, co jest warte mniej niż przeciętny Polak zarabia na godzinę i co w przyszłości właściciel może odzyskać w mniej niż godzinę. Gardzę takimi ludźmi jak ty.

Rozumiem ze pierwszy własciciel konta moze je potem odzyskać bez problemu??

Może gdyby mi w NAJMNIEJSZYM stopniu na koncie zależało, to bym zastosował takie zwroty, ale nie będę komuś lizał d*py o coś czego nie potrzebuję, co jest warte mniej niż przeciętny Polak zarabia na godzinę i co w przyszłości właściciel może odzyskać w mniej niż godzinę. Gardzę takimi ludźmi jak ty.

Kwestia dobrych manier. Temat dotyczył jednak czego innego. Proszę o zamknięcie tematu.

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

Zamykam za prośbą autora.

Nie wiem czy to właściwy dział, jeśli nie to proszę o przeniesienie.

Jako iż, ponieważ, gdyż nie gram już w LoL'a postanowiłem oddać swoje konto w dobre ręce.

Konto posiada 30lvl i znajduje się w Gold V (mogło ulec zmianie gdyz jakiś czas nie gram już)na serwerze EuNe. A więc zainteresowanych zapraszam na priv ewentualnie do wypowiadania sie w tym temacie.

Ave ja.