Oddam pare kluczyków z grami na Steam'a

Siemka,

Mam do oddania 4 gry z legalnego źródła, może to nie szczyt marzeń graczy, ale zawsze można uzupełnić kolekcję platformy Steam.

GRY:

1. Knight of Merchants

2. Enclave

3. Pirates of Black Cove

4. Two Worlds EPIC

Chyba każdy zna te gry :)

Mam tylko jeden wymóg. Napiszcie szczerą opinie na temat tego forum w kilku zdaniach. Ja wybiorę najlepszą opinie i wyślę kluczyk na pw. Aha najważniejsze, pod opinią dodajcie nazwę gry którą chcecie wygrać.

PS. Nie szczere opinie ( a to da się wyczuć ), oraz trolling z góry zostają przekreślone. Macie 27h! :) Czyli jutro po godzinie 17:20 z małym zapewne poślizgiem porozsyłam kluczyki.

Powodzenia!

Siemka,Mam do oddania 4 gry z legalnego źródła, może to nie szczyt marzeń graczy, ale zawsze można uzupełnić kolekcję platformy Steam.GRY:1. Knight of Merchants2. Enclave3. Pirates of Black Cove4. Two Worlds EPICChyba każdy zna te gry Mam tylko jeden wymóg. Napiszcie szczerą opinie na temat tego forum w kilku zdaniach. Ja wybiorę najlepszą opinie i wyślę kluczyk na pw. Aha najważniejsze, pod opinią dodajcie nazwę gry którą chcecie wygrać.PS. Nie szczere opinie ( a to da się wyczuć ), oraz trolling z góry zostają przekreślone. Macie 27h! Czyli jutro po godzinie 17:20 z małym zapewne poślizgiem porozsyłam kluczyki.Powodzenia!

Czyli w skrócie oddajesz gry,które można zdobyć używając strony DLH.net przez czynność na forum(gdy można odebrać je z owej strony)??

Zaznaczyć trzeba iż jest to raczej najlepsze polskie forum na temat gier MMORPG, oczywiście i ono ma swoje defekty, aczkolwiek przyznać trzeba iż owe forum spełnia swój cel, mianowicie, jednoczy nas zapalonych graczy do wspólnych bojów, pomimo sporej ilości trolli. Ps. W razie czego to zależy mi na Two Worlds ^^

Czyli w skrócie oddajesz gry,które można zdobyć używając strony DLH.net przez czynność na forum(gdy można odebrać je z owej strony)??

Zakupilem 10 random keyow ze steama i mam duplikaty. That's all.

PS. Skoro teraz mozna zdobyc owe gry na DHL to odsylam tam.

Właśnie dostałem klucz aktywacyjny do Two Worlds, "konkurs" zorganizowany uczciwie, założycielowi tematu również nie mogę nic zarzucić, a na dowód łapcie screen`a.

ja też bym prosił two worlds i dziękuję

Niestety posiadalem tylko jedna kopie. Wobec tego ze nikt wiecej nie chcial darmowych gier reszte kluczy rozdam pierwszym lepszym na pw.

To ja proszę o kniaght and mechants

Poszlo. Wykreslam z listy owa gre.

Jeżeli jeszcze masz to ja proszę o Pirates of black Cove.

Poszlo. Zostala jedna gra. Enclave sredniowieczny klasyk przypominajacy dobre TPP jak np. Two Worlds ze spora iloscia broni.

Siemka,

Mam do oddania 4 gry z legalnego źródła, może to nie szczyt marzeń graczy, ale zawsze można uzupełnić kolekcję platformy Steam.

GRY:

1. Knight of Merchants

2. Enclave

3. Pirates of Black Cove

4. Two Worlds EPIC

Chyba każdy zna te gry :)

Mam tylko jeden wymóg. Napiszcie szczerą opinie na temat tego forum w kilku zdaniach. Ja wybiorę najlepszą opinie i wyślę kluczyk na pw. Aha najważniejsze, pod opinią dodajcie nazwę gry którą chcecie wygrać.

PS. Nie szczere opinie ( a to da się wyczuć ), oraz trolling z góry zostają przekreślone. Macie 27h! :) Czyli jutro po godzinie 17:20 z małym zapewne poślizgiem porozsyłam kluczyki.

Powodzenia!