Oddam RaF

Witam, jako, że postanowiłem wrócić do WoW-a i kupuję klucze do gry, to chciałbym, jeśli to jest możliwe zrobić komuś RaF-a. Zawsze mnie to nic nie kosztuje, a ktoś dostanie za darmo miesiąc gry. Odezwijcie się do mnie w tym temacie lub na gg - 2402563.

Pozdrawiam

Ps. Fajnie, jakby zgłosiły się osoby, które udzieliły mi odpowiedzi, jak teraz wygląda sytuacja w WoW-ie :)

Już nieaktualne

Wow aktualnie zrobił się o wiele łatwiejszy niż kiedyś. Wprowadzili Raid Finder(dosłownie to samo co Dungeon Finder lecz są lekko słabsze itemki). Dodane zostały parę mapek pvp (BG) dość fajnie. Przejmowanie wózków, trzymanie kulki żeby zdobywać punkty i coś w stylu AB lecz dodane zostało kradnięcie golda (punktów) przeciwnikom. I talenty. Kiedyś było około 60-80 punktów jak dobrze pamiętam. Teraz jest z 7,8. I rozdaje się je od chyba 35, co ileś lvli(10, 15) nie pamiętam tak za bardzo.

I to chyba najważniejsze informacje. O stosunkach Horda Alliance ci nie powiem bo na moim serwie chyba hordy za wiele nie było.

PS. Wyszukiwarka BG i innych rzeczy chyba też szuka ludzi we wszystkich serwerach.

Witam, jako, że postanowiłem wrócić do WoW-a i kupuję klucze do gry, to chciałbym, jeśli to jest możliwe zrobić komuś RaF-a. Zawsze mnie to nic nie kosztuje, a ktoś dostanie za darmo miesiąc gry. Odezwijcie się do mnie w tym temacie lub na gg - 2402563.

Pozdrawiam

Ps. Fajnie, jakby zgłosiły się osoby, które udzieliły mi odpowiedzi, jak teraz wygląda sytuacja w WoW-ie :)

Już nieaktualne