a ja przy okazji dwóm pierwszym osobom, wyślę 2x zaproszenia do gry gameglobe. Osoby te proszę o zostawienia maila w komentarzu, na który mam wsyłać
Oddam steam gift dota 2 za free - tak zwyczajnie
Również chciałbym otrzymać taki kluczyk, Jestem fanem LoLa co prawda ale chętnie zobaczę jak prezentuję się dzieło od Valve. Może akurat przeniosę się na Dote, kto wie Najpierw muszę spróbować.
Pozdrawiam,
menov.
Mozesz mi jak chcesz - mateusz.wujas@o2.pl
mrokulord@gmail.com przyda się jakaś świeżynka do nagrywania gameplaya
Nie rozumiem czemu aż tylu chętnych. Dota 2 to niewypał. Przy jedynce się chowa. Spoko można przetestować ale ja nie mam zamiaru grać z ruskami i nieogarami.
PS.Wiem że trochę offtop ale nie rozumiem fascynacji tą grą.
już wysłane bo pisze mi:
An invite has already been sent to this address, please try another.
Więc powinny dojść.Tobie Fermi wysłałem i Mnichul'owi - na gameplay ci się na pewno przyda bo jest to bardzo kreatywna gra - coś na prawdę innego.
UP a komu wysłałes?
Dziękuję x2 dzisiaj w dodatku w 1 temacie
Jeszcze nie doszło ale jak nie dojdzie to nie szkodzi liczą się chęci
Witam, jeżeli ktoś miałby gifta na zbyciu to z chęcią przygarnę. Znajomym już się udało i chciałbym do nich dołączyć, pozdrawiam Vercuz
Tobie Fermi i Mnichul'owi podałem wasze maile i dałem send i wyświetlił się komunikat:
An invite has already been sent to this address, please try another.
Więc powinny być.
Też bym przygarnął Gift'a :-]
@mail: elevenek.007@gmail.com
Zax dzieki mam nadzieje ze szybko dojdzie
A tak na margniesie to dota ma bete czy juz nie ?
Cały czas jest beta
jakby nie doszły to po prostu podacie mi za jakiś czas inne adresy mailowe. Jeszcze jak znajdę czas planuję kolejne rozdanie zaproszeń i kluczy dla was m.in. 2x zaproszenia do gry firefall, dodatki do HoN, BF3 (dog tag jakiś) itd.
No to jakby co mozesz wyslac do tego gameglobe na inny email wujek6699@o2.pl
Jeśli można gifta Mail : tives@o2.pl
Będę bardzo wdzięczny i oczywiście jeśli będę mógł i umiał odwdzięczę się .
Ja też losowo. Wybrałem Azraela. Proszę o kontakt PW z informacją dotyczącą steam'a. Najlepiej mail.
Nie rozumiem czemu aż tylu chętnych. Dota 2 to niewypał. Przy jedynce się chowa. Spoko można przetestować ale ja nie mam zamiaru grać z ruskami i nieogarami.PS.Wiem że trochę offtop ale nie rozumiem fascynacji tą grą.
To twoje zdanie. Znam ludzi którzy grali w Dotę 1, a wolę dwójkę. Sam nie grałem w część pierwszą, ale ta mi się spodobała. Na razie niestety jest sporo leaverów, nie ma gry bez nich. Myślę, jednak, że to kwestia tego, że na razie mam niski poziom i jak osiągnę wyższy to znikną tacy ludzie.
Chętnie oddam gifta za drobne itemki w tf2 lub za darmo.