Oddam steam gift dota 2 za free - tak zwyczajnie

a ja przy okazji dwóm pierwszym osobom, wyślę 2x zaproszenia do gry gameglobe. Osoby te proszę o zostawienia maila w komentarzu, na który mam wsyłać

Również chciałbym otrzymać taki kluczyk, Jestem fanem LoLa co prawda ale chętnie zobaczę jak prezentuję się dzieło od Valve. Może akurat przeniosę się na Dote, kto wie :) Najpierw muszę spróbować.

Pozdrawiam,

menov.

Mozesz mi jak chcesz - mateusz.wujas@o2.pl

mrokulord@gmail.com przyda się jakaś świeżynka do nagrywania gameplaya :D

Nie rozumiem czemu aż tylu chętnych. Dota 2 to niewypał. Przy jedynce się chowa. Spoko można przetestować ale ja nie mam zamiaru grać z ruskami i nieogarami.

PS.Wiem że trochę offtop ale nie rozumiem fascynacji tą grą.

już wysłane bo pisze mi:

An invite has already been sent to this address, please try another.

Więc powinny dojść.Tobie Fermi wysłałem i Mnichul'owi - na gameplay ci się na pewno przyda bo jest to bardzo kreatywna gra - coś na prawdę innego.

UP a komu wysłałes?

Dziękuję x2 dzisiaj :D w dodatku w 1 temacie :D

Jeszcze nie doszło ale jak nie dojdzie to nie szkodzi liczą się chęci :P

Witam, jeżeli ktoś miałby gifta na zbyciu to z chęcią przygarnę. Znajomym już się udało i chciałbym do nich dołączyć, pozdrawiam Vercuz

Tobie Fermi i Mnichul'owi podałem wasze maile i dałem send i wyświetlił się komunikat:

An invite has already been sent to this address, please try another.

Więc powinny być.

Też bym przygarnął Gift'a :-]

@mail: elevenek.007@gmail.com

Zax dzieki mam nadzieje ze szybko dojdzie

A tak na margniesie to dota ma bete czy juz nie ? :D

Cały czas jest beta

jakby nie doszły to po prostu podacie mi za jakiś czas inne adresy mailowe. Jeszcze jak znajdę czas planuję kolejne rozdanie zaproszeń i kluczy dla was m.in. 2x zaproszenia do gry firefall, dodatki do HoN, BF3 (dog tag jakiś) itd.

No to jakby co mozesz wyslac do tego gameglobe na inny email wujek6699@o2.pl

Jeśli można gifta :) Mail : tives@o2.pl

Będę bardzo wdzięczny i oczywiście jeśli będę mógł i umiał odwdzięczę się .

Ja też losowo. Wybrałem Azraela. Proszę o kontakt PW z informacją dotyczącą steam'a. Najlepiej mail.

Nie rozumiem czemu aż tylu chętnych. Dota 2 to niewypał. Przy jedynce się chowa. Spoko można przetestować ale ja nie mam zamiaru grać z ruskami i nieogarami.PS.Wiem że trochę offtop ale nie rozumiem fascynacji tą grą.

To twoje zdanie. Znam ludzi którzy grali w Dotę 1, a wolę dwójkę. Sam nie grałem w część pierwszą, ale ta mi się spodobała. Na razie niestety jest sporo leaverów, nie ma gry bez nich. Myślę, jednak, że to kwestia tego, że na razie mam niski poziom i jak osiągnę wyższy to znikną tacy ludzie.

Chętnie oddam gifta za drobne itemki w tf2 lub za darmo.

warn_ico.png
Handel jest na forum tymczasowo zakazany. - crracked