Oddam steam gift dota 2 za free - tak zwyczajnie

Jak w temacie - oddam takowe zaproszenie do gry, gdyż dostałem dziś bez powodu a mi niepotrzebne bo dote 2 mam i oddam - za free. Jedynie czego oczekuje to dlaczego tobie miałbym go dać. Osoby ponizej 50postów na forum nie biore pod uwagę chyba że nie będzie chętnych.

Widzicie jaki fest dobry człowiek jestem:X - bezinteresownie oddac taki cenny gift warty x zł za free!

Hej jeśli nie ma problemu, ja bym chętnie przyjął, aby od czasu do czasu pograć. Mój nick ze steama to - darkzax4541, mail - zax454@gmail.com

Pozdrawiam

A co tam, spróbuje :)

Dlaczego ja miałbym go dostać? Od 2 miesięcy próbuje sprzedać konto do DDO ,aby fundusze za konto wydać na nową grę. Gram w DDO 3 lata i czas na coś nowego. F2P mnie przestały interesować ,a funduszy na P2P, B2P brak. Chętnie zagrałbym w to :)

Witaj!

Nie wierzę własnym oczom... Podam Ci link i daj swój klucz temu oto panu:

http://mmorpg.org.pl...os-gifta-dota2/

Dlaczego On? Bo szuka klucza od rana a ja po prostu jestem ciekaw, czy będzie mieć takiego farta :D

Jeśli transakcja dojdzie do skutku to będę pod ogromnym wrażeniem :)

Pozdrawiam

Up dojść dojdzie tylko zalezy do kogo. Niech sie zgłosi tutaj

Edit - Do 16:30 zdecyduje

Hmm...Ja też mam na zbyciu jeden gift do Doty2. Jak Fermi już kogoś wybierze to kolejna osoba dostanie ode mnie.

hmmm też bym chętnie zgarnął z takiego powodu gdyż grałem w dote już na warcrafcie i była ona wręcz za***ista gram teraz w lola no ale dota 2 to jest to czego szukam bo chciałbym zobaczyć ile ma wspólnego z 1 częścią oraz czy opłaca się kupić bo ostatnio kupiłem tego gw 2 i troszkę krucho z kasą i muszę się zastanawiać nad paroma gierkami a jakbyś oddał mi klucz to bym sprawdził czy jednak mogę się zdecydować :D wyślij jak co na pw :P

Też dostałem gifta do doty a dotę mam. Jeśli ktoś chce niech pisze na priv.

Ja chetnie porzyjme kluczyk jestem ciekawy gry a w lola juz długo gram. Czas zmienic gre :)

nick steam Kartoflarz

emial: danielos115@interia.pl

Bede bardzo wdzieczny

Chciałbym dostać nicki steam osób: Crracked, zax454 (ten co podał nie wyszukuje), mnichul - narazie więcej osób sie nie zgłosiło

nazwę konta na steam mam darkzax4541, mój mail przypisany do konta steam - zax454@gmail.com (chyba na niego można wysłać).

Może i ja spróbuje ;d

Chętnie sprawdził i porównał DOTE do LOLa (w którego gram już jakis czas) i sprawdził na własnej skórze czy dota faktycznie bije lola (zarówno w trudności jak i przyjemności z gry).

Chciałbym dostać nicki steam osób: Crracked, zax454 (ten co podał nie wyszukuje), mnichul - narazie więcej osób sie nie zgłosiło

mój nick to poprostu Mnichu a jak nie wyszuka to spróbuj może pawlo42 obrazek mam śmierć z kosą taka czarno biała :P inna niż mam na forum :P

crracked i Danord napisali w tym samym momencie. Kto teraz szybciej napisze mi swój nick steam dostanie gifta.

To i ja spróbuję. Czemu chciałbym DOTE2? Bo ostatnio doszedłem do smutnego wniosku, że nie mam w co grać (a swojego keya nie mam). Nie będę przecież tutaj pisał jakiś zbędnych monologów.

Chciałbym dostać dlatego że próbuję już od około 4 miesięcy

Za 3 minuty wylosuje osobę i napisze nowy post ze zwyciężcą i prosbą o steam nick

Pierwszy był crraked.

BTW na stronie http://www.steamgifts.com/ jest teraz mnóstwo giftów do DOTY 2. Myślę, że uda wam się dostać.

Wylosowalem osobe o nicku Mnichul

Wylosowalem osobe o nicku Mnichul

Dziękuje :)

Dostałem natychmiastowo klucz dziękuje jeszcze raz :D oraz polecam użytkownika.