Oddanie skinów/postaci

Jak w temacie chodzi o zwrot ip za skiny/postaci. Napisałem hmm z 2 tyg temu do riotu zgodnie z poradnikiem. Wszytsko bylo dobrze bo dostalem wiadomosc od riotu ze zlecenie przyjete itd, ze wszelkie poprawki moge umiescic w odpowiedzi czy cos takiego. Po tej wiadomosci czekam i czekam bez konca. Ma ktos jakieś porady jak to rozwiazac?

a kiedy tą wiadomość dostałeś?

Ja złożyłem w czwartek 18 sierpnia potem tydzień na czekanie aż przydzielą i dzisiaj czyli dwa tygodnie od napisania otrzymałem IP ;)

Musisz czekać aż typka do Ciebie przydzielą i on się tym zajmie, mnie się spytał czy jestem tego pewny bo tylko raz można wymienić.

Wiem, że pozostało mi tylko czekać. Ale ile można...

Ja dokładnie tydzien temu napisalem do nich oczywiscie przyszla wiadomosc ze przyjete i moge umiescic poprawki no i teraz czekam na odpowiedz. Troche dziwnie, jak wyjde z gry to po 2h mnie banuja a jak oddac postacie to trzeba czekac minimum tydzien.

ciekawie, ciekawie ;D

ja i moi znajomi dostaliśmy po 2 dniach :D

@DOWN

nie ma sensu spamować, myślę że jak spamujesz to poczekasz sobie dłużej :)

No to fajnie macie ja już czekam 8 dni nawet im 3 razy już napisałem ;>

Jak w temacie chodzi o zwrot ip za skiny/postaci. Napisałem hmm z 2 tyg temu do riotu zgodnie z poradnikiem. Wszytsko bylo dobrze bo dostalem wiadomosc od riotu ze zlecenie przyjete itd, ze wszelkie poprawki moge umiescic w odpowiedzi czy cos takiego. Po tej wiadomosci czekam i czekam bez konca. Ma ktos jakieś porady jak to rozwiazac?