Witam!
Na wstępie, jeśli temat w złym dziale, źle napisany, nie lubicie mnie - przepraszam i proszę o skasowanie.
Przechodząc do sprawy:
Chcę rozpocząć swego rodzaju projekt stworzenia polskiej społeczności na serwerze Odin w Final Fantasy XIV. Moogle ma swoje, Phoenix ma swoje Dlaczego więc Odin, który jest serwerem popularnym, miałby takiej społeczności nie mieć. Jestem ciekawy, ile jest osób chętnych na zrobienie czegoś takiego. Nie ma sensu tworzyć gildii dla 2-3 osób, dlatego sama gildia jeszcze nie powstała. Z tego też powodu zaznaczam na wstępie - nie ma ts3, nie ma strony, nie ma niczego tylko halucynacje z niedożywienia. Nie jest dla mnie problemem stworzyć te rzeczy, ale chciałbym, żeby czas na to poświęcony miał sens. Ma to też swoje dobre strony - możecie być pierwszymi osobami, tworzącymi taką społeczność, więc respekt na ulicy Ul'dah też zapewniony.
O sobie powiem tylko tyle, że tak naprawdę gram od czasu early access wersji 2.0, już ponad 3 lata, także nie jestem osobą, która z dnia na dzień zniknie i taką gildię porzuci.
To tyle, jeśli są chętni, pytania, cokolwiek - śmiało możecie pisać.