Odkryłem swoje prawdziwe JA!

Witam,

Odkryłem swoje prawdziwe JA, jestem wampirem energetycznym. Jakieś pytania?

Proszę, wtajemnicz mnie na cmentarzu!

ja mam pytanie !

Co się stanie jak pierdolniesz prądem w innego wampira który ma morde jak trójkąt równoboczy o wymiarach 0,3 na bok i oblicz jego pole :P

Dobrze! Pamiętaj, raz wtajemniczony nie skończysz z tym NIGDY!

Nie wiem o co chodzi o.O Mozecie mi wytlumaczyc ??

Wiesz co, zmieniłem zdanie. Zostanę fanbojem Biebera!

ja mam pytanie !Co się stanie jak pierdolniesz prądem w innego wampira który ma morde jak trójkąt równoboczy o wymiarach 0,3 na bok i oblicz jego pole
Z moich wampirzych obliczeń wychodzi dwa. Czyli stracisz moc ;C
Wiesz co, zmieniłem zdanie. Zostanę fanbojem Biebera!
Jak to wolisz Bibera od wampirów? O.o

Ktoś tu potrzebuje postów nabić żeby napisać temat na "Szukam MMO"

Czym to się objawia? Wbijasz kły w puszki redbulla?

Wysysasz prąd z lini wysokiego napięcia o.O?

Ktoś tu potrzebuje postów nabić żeby napisać temat na "Szukam MMO"Czym to się objawia? Wbijasz kły w puszki redbulla?
Podam ci definicję z mojej kochanej książki "Twoja rodzina i okultyzm" wampir energetyczny „wysysa” energię (trafniejsze określenie – pobiera energię) z ciała człowieka a nie jak sądzą niektórzy z jego aury.

Wiesz, wampiry są fajne, ale jednak wolę Biebera. Mam nadzieje, że nie wyssiesz mi energii?

A czy tak samo zmieniasz innych w wampiry?

Wiesz, wampiry są fajne, ale jednak wolę Biebera. Mam nadzieje, że nie wyssiesz mi energii?
:C Dzisiaj ci odpuszczę...
A czy tak samo zmieniasz innych w wampiry?
Mogę cie wtajemniczyć... Ale to będzie kosztowne :>

Każdy tylko daj i daj...za darmo to nic nie powiedzą :<

Lol też jestem vampirem i się nie chwale ^^

ja mam takie pytanie czy ty medutyjesz i kradniesz energie z mamy ? czy kradniesz z cmentarza cenne relikwie ? i czy uważasz że w sumie bieber ma parę fajnych kawałków i będziesz się ubierał na jego styl ?

ja tam mocy nie strace Dark Reaper zawsze w pełnej gotowości na melanź :P

Wiedziałem, wiedziałem! Ostatnio czułem, że zatracam energię życiową, a to ty, to ty vanziom!