Witam,
Odkryłem swoje prawdziwe JA, jestem wampirem energetycznym. Jakieś pytania?
Witam,
Odkryłem swoje prawdziwe JA, jestem wampirem energetycznym. Jakieś pytania?
Proszę, wtajemnicz mnie na cmentarzu!
ja mam pytanie !
Co się stanie jak pierdolniesz prądem w innego wampira który ma morde jak trójkąt równoboczy o wymiarach 0,3 na bok i oblicz jego pole
Dobrze! Pamiętaj, raz wtajemniczony nie skończysz z tym NIGDY!
Nie wiem o co chodzi o.O Mozecie mi wytlumaczyc ??
Wiesz co, zmieniłem zdanie. Zostanę fanbojem Biebera!
ja mam pytanie !Co się stanie jak pierdolniesz prądem w innego wampira który ma morde jak trójkąt równoboczy o wymiarach 0,3 na bok i oblicz jego poleZ moich wampirzych obliczeń wychodzi dwa. Czyli stracisz moc ;C
Wiesz co, zmieniłem zdanie. Zostanę fanbojem Biebera!Jak to wolisz Bibera od wampirów? O.o
Ktoś tu potrzebuje postów nabić żeby napisać temat na "Szukam MMO"
Czym to się objawia? Wbijasz kły w puszki redbulla?
Wysysasz prąd z lini wysokiego napięcia o.O?
Ktoś tu potrzebuje postów nabić żeby napisać temat na "Szukam MMO"Czym to się objawia? Wbijasz kły w puszki redbulla?Podam ci definicję z mojej kochanej książki "Twoja rodzina i okultyzm" wampir energetyczny „wysysa” energię (trafniejsze określenie – pobiera energię) z ciała człowieka a nie jak sądzą niektórzy z jego aury.
Wiesz, wampiry są fajne, ale jednak wolę Biebera. Mam nadzieje, że nie wyssiesz mi energii?
A czy tak samo zmieniasz innych w wampiry?
Wiesz, wampiry są fajne, ale jednak wolę Biebera. Mam nadzieje, że nie wyssiesz mi energii?:C Dzisiaj ci odpuszczę...
A czy tak samo zmieniasz innych w wampiry?Mogę cie wtajemniczyć... Ale to będzie kosztowne :>
Każdy tylko daj i daj...za darmo to nic nie powiedzą :<
Lol też jestem vampirem i się nie chwale ^^
ja mam takie pytanie czy ty medutyjesz i kradniesz energie z mamy ? czy kradniesz z cmentarza cenne relikwie ? i czy uważasz że w sumie bieber ma parę fajnych kawałków i będziesz się ubierał na jego styl ?
ja tam mocy nie strace Dark Reaper zawsze w pełnej gotowości na melanź
Wiedziałem, wiedziałem! Ostatnio czułem, że zatracam energię życiową, a to ty, to ty vanziom!