Odpale ją na moim pc?

Pójdzie mi Tera nawet na minimalnych? Ile miałbym fpsów. A pytanko czy świat Tery jest podzielony na lokacje, że jak gdzieś dojdziesz to się wczytuje czy tak jak w Gothicu 3(odrazu wczytany cały świat)

-Radeon x1900

-Ram 2gb ddr2

-Athlon 64x2 4000+ (2x2.1)

A i tak przy okazji : lepsza Tera czy Aion?

Odpalić odpalisz, ale nie będzie to szczyt przyjemności :). Wróże że będzie to około 10-15fpsów w 1024x 768 na presecie 3(zależy też od systemy operacyjnego i konfiguracji plików Tery).Świat jest doczytywany tylko przy teleportach.

W moim przypadku bardzo pomógł programik Game Booster 3. Tylko z jego pomocą częste ścinki na presecie 4 z wyłączonymi całkowicie cieniami zamieniłem na praktycznie ciągle płynną rozgrywkę na presecie 5. Możesz spróbować.

Dzięki wszystkim za pomoc :)

przy tym sprzęcie gra Ci pójdzie ale jedyne co będziesz mógł robić to bić moby do questów ; p bo pvp nei mówiąc tu już o mass pvp będzie katorgą tym bardziej instancje gdzie pełno efektów, a chyba nie zamierzasz grac w turówkę ; p polecam osobiście Aiona ; )

Pójdzie mi Tera nawet na minimalnych? Ile miałbym fpsów. A pytanko czy świat Tery jest podzielony na lokacje, że jak gdzieś dojdziesz to się wczytuje czy tak jak w Gothicu 3(odrazu wczytany cały świat)

-Radeon x1900

-Ram 2gb ddr2

-Athlon 64x2 4000+ (2x2.1)

A i tak przy okazji : lepsza Tera czy Aion?