Odpowiedzcie na zew :)

Temat otwieram gdyż zamierzam wrócić do gry w Guild Wars, lecz miło by było gdyby ktoś zechciał z forum zagrać wraz ze mną. Więc jeśli jest ktoś chętny do wspólnej gry to niech tu napisze swoje namiary itp.

Wątpię, że będzie nas wielu, lecz miło by było gdyby ktoś jednak się zgłosił.

Hmmm wiesz powiem ci tak grałem w GW ale tera powychodziło tych dodatków że nie opłaca się grać lepiej poczekać na GW2 :] wtedy będę grał B)

Ja moge pograć ale mam tylko nightfall i faction (nie wiedziałem że trzeba mieć podstawke by przemieszczać się po światach) musze się zastanowić. Ja też bede grał w GW II może nawet zamówie pre-order na gram.pl żeby mieć pewność że nie braknie :)

pre-order kosztuje drożej niż jak wyjdzie ?

Nie raczej nie może pare złotych ale chyba 20zł góra,a masz pewność że będziesz jednym z pierwszych grających. (czasami dla pre-orderowców są specjalne prezenty a jak coś nie wyjdzie i gre dostajesz później to dają coś extra w grze wiem bo już raz tak miałem)

Chyba jednak nie pogram bo musiał bym instalować i aktualizować nie chce mi się i nie pamiętam nicku i hasła.

no to tylko czekać :D

Teoretycznie ostatnio też mnie wzięła chęć na Nightfalla , ale gorzej w praktyce :/. Czy czasu zabraknie lub coś innego.

mam być szczery??? gram w tą gre od 4 lat(dokładnie jak wyszła ją kupiłem) i nie narzekam. ostatnio pare mocnych updatow(typu Dhuum na UW- dojście do niego to kosmos a co dopiero walka z nim). GW2 z tego co czytałem będzie na 75% płatne i raczej szybko nie bedzie(beta miała być rok temu a przesunęli na następny). według mnie wróć bo sie dzieje

tak na marginesie, jakby ktoś był chętny na dhuuma to zapraszam nick Might Tay, jestem zawsze okolo 19

Twórcy od roku zapewniają że będą kontynuowali starą dewizę czyli "płacisz za pudełko i graj ile chcesz" nie wiem skąd wziąłeś swoje informacje. Chociaż nie zaprzeczam to wydaję mi się że twoje inf są błędne.

jestem na 100% pewien że gdzieś przeczytałem że ma być płatne, nie pamiętam gdzie.

inna sprawa że (możliwe) dali cztery części jedynki na spróbowanie.

poczekamy zobaczymy, nieponaglajmy wydarzeń

Cholercia, prosiłem o pisanie postów, pijących o dołączenie do gry. :P

Jednak jest tak jak oczekiwałem, nikt nie chce grać ze mną.... :<

Jak cosik temat można close....

ja bym pograł po tej rocznej przerwie ale teraz czasu nie mam ale na okres świąteczny why not :P (chyba ,że wyjdzie diablo 3 :rolleyes: )

ostatnio winde na nowo instalowałem i od nowa ściąga mi pliki do każdej lokacji i to mnie najbardziej zniechęca jak na razie <_<

nom sciaganie lokalizacji jest dlugie i zmudne

moj kumpel wzial se triala to pojechalem do niego pokazac mu spamandan... pół godziny!!! mogliby coś z tym zrobić powaga

A ja nie wiem co z wami jest nie tak mi się tylko updatował długo a lokacje to około 3 minut w porywach do 5 te największe a potem już gładko około 20 sekund czekania jak nie mniej :D:D

zalezy jaki tez masz net... jak zalaczysz pierwszy raz fc to ci sie cholernie dlugo laduje a potem to kwestia minuty, moze 2

Ludzie to jednak bestie, prosiłem by temat poszedł do close, bo zaczyna się nie potrzebny spam. :P

Jako autor tematu dostałem wystarczającą odp, więc można zakończyć te farsę.

Temat otwieram gdyż zamierzam wrócić do gry w Guild Wars, lecz miło by było gdyby ktoś zechciał z forum zagrać wraz ze mną. Więc jeśli jest ktoś chętny do wspólnej gry to niech tu napisze swoje namiary itp.

Wątpię, że będzie nas wielu, lecz miło by było gdyby ktoś jednak się zgłosił.