Odpowiedzcie

Witam ostatnio zastanawiałem sie na kupieniem Coda 4 żeby se pograc na mp i mam pytanie czy dużo osób gra na mp w CoDa bo nie opłaca mi kupywać jak gra z 30 - 40 osób

gra bardzo duzo ludzi. lepiej napisz, czego od tego mp oczekujesz, to ci napisze, czy to gra dla ciebie. ja np. na cod4 sie zawiodlem.

Znaczy ja grałem w CoDa mp ale z 4 miechy temu i moje pytanie czy dalej gra tyle osób na mp??? I jaką jeszcze inną gre byście mi polecali w której duzo osób gra na mp?

Znaczy ja grałem w CoDa mp ale z 4 miechy temu i moje pytanie czy dalej gra tyle osób na mp??? I jaką jeszcze inną gre byście mi polecali w której duzo osób gra na mp?

Skoro ci sie podoba to kupuj smialo. W COD4 gra wiecej osob niz w CoD5(ktory jest niewypalem i ludzie wrocili do CoD2). ostatnio jak gralem wyszedl wynik 11 tysiecy. Tylko nie pamietam czy ludzi na servach... czy samych servow. Wejdz na strone officialna gry(polska) i zobacz. Samych polskich servow jest z 40. :D

Wielkie dzięki

// no to CLOSE - Spawn

Witam ostatnio zastanawiałem sie na kupieniem Coda 4 żeby se pograc na mp i mam pytanie czy dużo osób gra na mp w CoDa bo nie opłaca mi kupywać jak gra z 30 - 40 osób