Serwis zamknięty. Więcej informacji tutaj: http://technologie.gazeta.pl/technologie/1...atrzymany_.html
Odsiebie.com
UFF!!
Ileż ja gier ściągnąłem z tej strony .... Szkoda
Serwis jest zamknięty od paru dni. Szkoda bo właśnie miałem ściągać grę
hmmm no tak ale za to twórca od siebie nie powinien mieć problemow ponieważ to osoby postronne umieszczały pliki a nie on , echh i teraz z czego będę ściągał z [RS] kijowo co wy o tym sądzicie
Ja polecam Przeklej, ale myślę, że On też zaraz padnie
Jest jeszcze jeden nowy serwis, ale to przytrzymam narazie dla siebie. Bez limitów!
To do sklepu lub do kina. Wyjść na powietrze ,a nie przesiadywać przed komputerem. I do jakieś konkretniej pracy bo na lokerzy się nie utrzymacie. Naprawdę wielka tragedia. Nawet to dobrze może piractwo w małym stopniu się zmniejszy. Na innych forach nawiązywanie do piractwa kończy się warnem.
Nie no ... Płaczcie bo zamknęli piracki serwer nie lepiej pójść do Media z paroma złociszami i zapłacić za grę to jest uszanowanie dla twórców gry ... to samo z mp3.. znaczy też Muzyką.
ciekaw jestem kiedy zamkną chomikuj. Stamtąd też praktycznie wszystko można zassać za free. Dziwi mnie jeszcze palenie głupa właścicieli takich portalów jak odsiebie i rapidshare. Prawda jest taka, że obie firmy zarabiają (odsiebie zarabiało) potężne pieniądze dzięki temu, że można było od nich ściągnąć ciekawe rzeczy (muza,filmy, programy, seriale) w miarę szybkim transferem. Nikt by przecież nie płacił 9 euro miesięcznie za transfer w rapidshare gdyby nie mógł za jego pośrednictwem zassać najnowszego odcinka Lost lub Dr House'a
Tylko, że chomikuj ma limit danych, za który trzeba płacić... 500mb chyba 20 zł :/
Ale głupoty pier**lisz na chomikuj.pl płaci sie sms albo przelewem jak raz kupiłem sms za 2.44 1 gb
Zal mi tych, ktorzy pisza, ze szkoda, ze to zamkneli. Bardzo dobrze, ze tak sie stalo! Moze choc troche zmniejszy sie piractwo? Cholera, czy nie potraficie uszanowac pracy tworcow? Uwielbiacie gry, a je sciagacie. Jakie to prostackie:/.
Pozdrowienia dla prawdziwych graczy:).
@up agreed np. Jak lubisz dany zespół, bądź jesteś ich fanem kup ich krążek a nie ściągaj album lub mp3 Kup - szacunek dla twórców Ściągnij - napluj im w twarz i powiedz, żeby sp*******li , więc tu tkwi nasza logika (przynajmniej moja) Dobrze robi policji zastanawiam się tylko kiedy zamkną wszystkie warezy ? >.<
Serwis zamknięty. Więcej informacji tutaj: http://technologie.gazeta.pl/technologie/1...atrzymany_.html