Odskocznia od MMO

Siemanko. W oczekiwaniu na GW2 , starałem się poszukać dla siebie jakiejś gry , albowiem umieram z nudów. Stwierdziłem jednak, że nie chce żeby to było MMO, w które i tak będę się zagrywał w wakacje. Toteż proszę o polecenie mi jakiejś gry SINGLE PLAYER (znaczy multi może być, ale nie będę w nie grał prawdopodobnie i tak :D). Powiem, że chciałbym jakiegoś dobrego FPS'a , RTS'a lub RPG'a. Także proszę p propozycje.

Gra ma być w klimacie hmm.. w sumie każdym, byle nie daleka przyszłość. Powiedzmy od Starożytności do Teraźniejszości. Najbardziej zaś lubię średniowiecze, II wojnę światową oraz bitwy dzisiejszych Marines. Do 100zł max. Wersja pudełkowa. Powinna być graficznie dobra , blaszak dźwigał Crysisa 2 więc będzie git.

Grałem już w: CoD (wszystkie) MoH (wszystkie) Gothic i Wiedźmin (wszystkie) BF2,3,Bc2,H , Brothers in Arms (baardzo mi się podobały) , Empire Earth I-III , Sniper Elite. A co mi się nie podobało, to w sumie nie wiem.

Pozdrawiam, Maślan.

Singiel do ilu zł ? Wersja pudełkowa czy cd key ?

Polecam Dead Space 1/2,Call of Duty(każdą część),Dead Island,Gothic 1,2,3.Two World 1/2,Risen1/2,Obliviona+Dodatki,Titan Questa,

No to moze podaj jeszcze, jaka konkretnie to powinna byc gra, w jakich klimatach, jakie cechy powinna posiadac, a do tego dodaj, w co mniej-wiecej grales i co z tego ci sie podobalo, a co nie.

eee... lol? Weź no troszkę zdefiniuj o co chodzi. Polecam Deus Ex Human Revolution, świetny, nieliniowy shooter-RPG. Gra roku, a nie jakies Skyrim Sryrim.

Dzz, załatwione :)

Ja proponuje Skyrim, Dragon age 1,2 (epic gry) oczywiście także Gothic 2,3 (jedynka fajna ale grafika to już nie ta sama ) oraz na koniec Diablo 1 ,2. A jeszcze zapomniałem Dungeon Siege 1,2,3

Taa dragon agge (1,2) epic polecam

Gothic 2,3 (jedynka fajna ale grafika to już nie ta sama ) rozbawił mnie ten fragment komentarza XD

1 to klasyka od tego wszystko się zaczeło jak dla mnie est niebo lepsza od 3 częsci albo arcani.....jedynym minusem jest to ze pierwsza częśc można przejsc w 1 dzień

Jak już napisałem, w Gothice wszystkie grałem..

Myślę o jakimś fajnym RPG, co możecie mi powiedzieć o Neverwinter Nights 2?

Jest bardzo dobra dużo zabawy z dodatkami,można przejśc na 2 sposoby,dużo klas ( potem wybierało się dodatkową klasę),ciekawa rozgrywka D&D,gra teraz ni droga,3 dodatki.Śmieszne dialogi (szczegulnie Khelgar),każdy kompan ma inną ciekawą osobowośc.

Radzę ci kupic trochę się w tą gre pobawidsz tym bardziej że teraz nie jest droga.

Ok, mam Nwn2 , zapowiada się ciekawa przygoda ^^

Dzięki za pomoc, temat można zamknąć :))

Zagraj w Saint's Row The Third, masa zabawy, masa śmiechu i masa wszystkiego, dla fanów GTA jak znalazł i z dodatkiem RPG.

Ok, mam Nwn2 , zapowiada się ciekawa przygoda ^^Dzięki za pomoc, temat można zamknąć )

Temat zamykam.

Siemanko. W oczekiwaniu na GW2 , starałem się poszukać dla siebie jakiejś gry , albowiem umieram z nudów. Stwierdziłem jednak, że nie chce żeby to było MMO, w które i tak będę się zagrywał w wakacje. Toteż proszę o polecenie mi jakiejś gry SINGLE PLAYER (znaczy multi może być, ale nie będę w nie grał prawdopodobnie i tak :D). Powiem, że chciałbym jakiegoś dobrego FPS'a , RTS'a lub RPG'a. Także proszę p propozycje.

Gra ma być w klimacie hmm.. w sumie każdym, byle nie daleka przyszłość. Powiedzmy od Starożytności do Teraźniejszości. Najbardziej zaś lubię średniowiecze, II wojnę światową oraz bitwy dzisiejszych Marines. Do 100zł max. Wersja pudełkowa. Powinna być graficznie dobra , blaszak dźwigał Crysisa 2 więc będzie git.

Grałem już w: CoD (wszystkie) MoH (wszystkie) Gothic i Wiedźmin (wszystkie) BF2,3,Bc2,H , Brothers in Arms (baardzo mi się podobały) , Empire Earth I-III , Sniper Elite. A co mi się nie podobało, to w sumie nie wiem.

Pozdrawiam, Maślan.