Witam. Mam kolejny drobny problem, mianowicie chciałem bardzo oglądać streama na stronie takiej jak picarto.tv, lecz niestety pojawił mi się błąd "error loading player no playable sources found" w miejscu, gdzie powinien wyświetlać się stream. Jest na to jakaś metoda? Kodek, sterownik, aplikacja?
Odtwarzanie streamów na androidzie
To wszystko zależy od wersji androida, a tym samym wersji Flash Playera. Jaką masz wersje andka?
Nie zdziwię się, jeżeli to będzie tworzyć jakieś problemy z brakiem jakichś stworzonych na moje potrzeby wersji. Mam taką średniawą przyjemność pociskać na andro 5.0.
Średniawą przyjemność?
Przecież to najnowsza wersja… swoją sroga jaki fon (Samsung S5?)?
LG Nexus 4 i jak dotąd jestem niezadowolony z andka 5.0. Mógłbym się przyzwyczaić do jaśniejszej szaty graficznej, która jest zastosowana w ustawieniach i klawiaturze, ok, trudno. Kolejna rzecz w sumie też błaha, wstawiony pasek wyszukiwania google na liście aktualnie uruchomionych aplikacji. Ale stabilność systemu w porównaniu do 4.4 leży. Od tych dwóch tygodni już parokrotnie mi się powiesił.
Ale istotniejsze dla mnie obecnie - ktoś jest w stanie pomóc mi w sprawie tych streamów?
Spróbuj ściągnąć Flash Playera z oficjalnej strony. Jeśli powie ci, że twój system jest niekompatybilny z najnowszą wersją, to wina właśnie leży po stronie Flash Playera. Nie sądzę żeby jakieś aplikacje z google market pomogły, ale możesz poszukać jakichś kodeków. Nie jestem w stanie pomóc bardziej, ale jeśli chodzi o odtwarzanie filmów/streamów, to w 99% wina leży we Flashu.
Niestety, instalacja najnowszej wersji flasha dostępnej dla androida nie dała efektów. Mam go stąd:
http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html
Rozumiem, że w związku z brakiem wsparcia mogę powiedzieć pa pa oglądaniu streamów na androidzie, póki strona nie puści appki mobilnej?
mianowicie chciałem bardzo oglądać streama na stronie takiej jak picarto.tv
https://picarto.tv/live/faq.php
punkt 10
Rozumiem, że w związku z brakiem wsparcia mogę powiedzieć pa pa oglądaniu streamów na androidzie, póki strona nie puści appki mobilnej?
Niestety tak.
No nic. Dzięki wszystkim za pomoc. Faq czytałem, czy może przejrzałem powierzchownie, ale dziesiąty zwrócił moją uwagę, pytanie było tak dla podsumowania i definitywnego potwierdzenia.
Witam. Mam kolejny drobny problem, mianowicie chciałem bardzo oglądać streama na stronie takiej jak picarto.tv, lecz niestety pojawił mi się błąd "error loading player no playable sources found" w miejscu, gdzie powinien wyświetlać się stream. Jest na to jakaś metoda? Kodek, sterownik, aplikacja?