Odwołanie Moderatora [ANKIETA]

Witam drodzy forumowicze. Z tego co wiem, niektórym z nas nie podoba się sposób moderowania jednego z moderatorów. Mowa tu o AlphaWolf. Tak więc oddaje w wasze ręce tą ankietę, w której demokratycznie możecie postawić się po jeden ze stron konfliktu. To od was wszystko zależy.

Dałem NIE bo nie zauważyłem jakiś większych problemów przy jej moderacji.

Dla mnie Pani AlphaWolf jest... Okej. Nie widzę z nią żadnych problemów, jest konsekwentna, i odpowiedzialna, czyli to, co każdy Moderator powinien mieć. Jestem na NIE.

Nope, nie zauważyłem jakiegoś... Jakby to powiedzieć... Nie podobającego się mi zachowania więc zdecydowanie jestem na NIE. ^^

błazenada dla mnie to wszyscy powinniście dostać bana za to że nie doceniacie pracy ani wyborów administracji. Nie ważne kogo by wybrali to znajdą się osoby dla których dana osoba nie będzie się podobać proste. Jak w polityce wszyscy młodzi ludzie głosowani na PO a teraz hejtują że zły rząd. Szczerze lepiej taki niż Kaczyniak. Osobiście w ogóle zamkną bym ten temat a dla osoby lub osób dać bana na 10 dni aby przemyśleli to co robią. Pamiętajcie jedno nie na wszystko macie wpływ a jeżeli komuś coś się nie podoba to nie musi tutaj wchodzić.

To trochę dziwne, bo głosujemy za usunięciem jednego z moderatorów, a ankieta jest nieanonimowa, więc...To tak jakby podkładać pod sobie kłody, takie moje odczucie. Osobiście jestem obojętny co do Alpha, ale czy czasem nie administratorzy są od takich głosowań, czy zaczynamy narzucać im głos ludu?

Tak jak Ajron, lecę po popcorn, ciekaw jestem jak to się potoczy, aż do zamknięcia tematu.

Walka jest wyrównana, z tego co widzę.

I tak nic to nie zmieni. Przecież demokracja do rządy pięści.

W internecie i tak jesteś anonimowy. Sama ankieta nie jest ponieważ wolę gdy wiadomo co kto myśli.

Osobiście dałem "Nie".Wolę dać komuś szanse niżeli wyrzucać go ze stanowiska za nic ;).

Zalosne, zamykam. Takich spraw nie zalatwia sie ankietami, jak macie jakis problem, to zapraszam do odpowiedniego dzialu, gdzie mozecie napisac nowy temat i tam odpowiednio argumentowac swoje postulaty. Ten temat zamykam, jest szczeniacki, troche powagi, panowie.

Zreszta, jeszcze nie widzialem ani jednego konkretnego argumentu, oprocz takich bzdet jak: bo mi sie nie podoba, ze AW jest modem, bo jest krotko na forum, bo... Bo co, no wlasnie?

Crracked, Avitus - zawiodlem sie na was. Jak macie jakis problem, to zglaszacie sie do nas albo robicie temat w naszym, zamknietym dziale, a nie tutaj bierzecie udzial w jakiejs ankiecie. Zero argumentow, super.

Guru, fajnie, ze ty tez bierzesz udzial w takich ankietach. Chyba zdajesz sobie sprawe, ze gdyby Chmarus mial kierowac sie glosem twoich czytelnikow, to po ankiecie takiej jak ta, juz dawno zostalbys odwolany, a to przeciez by byla glupota.

Tak jak powiedział Dzz, nie mam zamiaru wiele dodawać od siebie.

Tak gwoli ścisłości to nawet jeśli by rzeczywiście ankieta zakończyła się głosami przeważającymi na 'Tak' to i tak nie miałoby to żadnego znaczenia - you guys know that, don't ya?

Witam drodzy forumowicze. Z tego co wiem, niektórym z nas nie podoba się sposób moderowania jednego z moderatorów. Mowa tu o AlphaWolf. Tak więc oddaje w wasze ręce tą ankietę, w której demokratycznie możecie postawić się po jeden ze stron konfliktu. To od was wszystko zależy.