Odwołanie od bana

Był ban, znaczy że dowody są...

oto mi chodzi żeby ktoś mi je pokozał że są i jakie, bo najlepsze w tym wszystkim jest to że ja nawet nie weim za co był ban, w dyskusji dokładnie tu http://mmorpg.org.pl/forum/topic/76451-zazalenie-o-multigamingi/ było tylko napisane że problem został rozwiązany a ja dostałem bana ;>

Zważywszy na to, że przed chwilą wysłałem maila, który doszedł na podany adres @ to jednak działa. ; )

Tutaj masz napisane, gdzie szukać odpowiedzi za co dostałeś bana. Wystarczy chyba przeczytać wiadomość.

Tutaj masz napisane, gdzie szukać odpowiedzi za co dostałeś bana. Wystarczy chyba przeczytać wiadomość.

ryly... jak bym mógł to bym wysłał... masz screny że nie mogę... ile raz to samo pisać --_-- to jest tylko of top, spokojnie czekajcie na salka

Ja przyznałem bana, więc ja wyjaśniam. TataMuminka tak jak i wszystkie pozostałe muminki zostały i będą nadal banowane za multikonta. Oryginalne, banowane wcześniej konta tego samego użytkownika, to m.in.:

oczy - ban za punkty

FanFanAjrona - ban za multi

Krokodyl - tak jak wyżej

Dowodem jest analiza adresów IP, z których korzystali użytkownicy używający wszystkich wymienionych wyżej kont.

homer-hands.gif

Naprawdę zależy mi nad odwołaniu od niesłusznego bana, więc proszę nie usuwajcie tego, wasz email również nie działa to gdzie mam się odwoływać jak nie tu, chciałbym żeby ktoś po prostu wprost napisał za co jest ten ban i tyle Tatamuminka

530_17_40_31.jpg