Odwołanie od Warna

Jak w temacie, składam odwołanie od tego warna, którego dostałem za offtop, jednak napisałem co może pomóc autorowi tematu. Dodam też, że mój drugi post został usunięty (napisałem w nim prawie to samo, co teraz w tym ostatnim). Do tego moderator który wystawił tego warna sam napisał offtop, który nie ma kompletnie nic wspólnego z tym tematem, i warna nie ma.

http://mmorpg.org.pl...m-z-instalacja/Jak w temacie, składam odwołanie od tego warna, którego dostałem za offtop, jednak napisałem co może pomóc autorowi tematu. Dodam też, że mój drugi post został usunięty (napisałem w nim prawie to samo, co teraz w tym ostatnim). Do tego moderator który wystawił tego warna sam napisał offtop, który nie ma kompletnie nic wspólnego z tym tematem, i warna nie ma.

Na prawdę tak myślisz? Po pierwsze dostałeś warna za offtop bo jednak napisałeś linijkę kompletnie zbędnego tekstu. To, że napiszesz coś dalej może pomocnego nie zmienia tego, że offtopowałeś kawałek wyżej. Takie jest moje zdanie. A moderator po prostu Was upomniał bo zaczynał się spam o tym jakie to piractwo jest złe. No na prawdę trzeba CI to tłumaczyć?

I co z tego, że napisałem coś niezwiązanego z tematem, skoro zaraz napisałem coś co może pomóc autorowi? Czyli 50% - 50%, a dwóch userów i mod który te warny wystawiał, nie napisali kompletnie nic związanego z tematem, i warna nie ma. Zresztą, mój inny post, w którym poprosiłem autora tematu o link do torrenta, bo może coś tam było napisane został usunięty. Zresztą ja ten spam zakończyłem, zakładając osobny temat do tego...

Aha, i prosił bym raczej by wypowiadała się tylko administracja.

I co z tego, że napisałem coś niezwiązanego z tematem, skoro zaraz napisałem coś co może pomóc autorowi? Czyli 50% - 50%,

No to, że jednak offtopowałeś - proste.

mod który te warny wystawiał, nie napisali kompletnie nic związanego z tematem, i warna nie ma. Zresztą, mój inny post, w którym poprosiłem autora tematu o link do torrenta, bo może coś tam było napisane został usunięty.

Ja nie rozumiem Twojego toku myślenia. Przeczytałeś mój wcześniejszy post w ogóle? Moderator jest po to aby pilnował porządku, więc jeśli już musi kogoś upomnieć no to wiadomo, że w tym przypadku nic nie wnosi do sprawy tematu i trudno, żeby sobie wystawaił warna za offtop. Więc nie wiem o co płacz.

A co do tego Twojego usuniętego postu, na pewno coś z nim było nie tak skoro go Moderator usunął.

Moj blad, zagapilem sie, bo w temacie bylo ok 15 postow, ktore niczrgo don nie wnosily. Warna cofam, a ty juz nie placz, bo robisz z igly widly, wystarczylo napisac do mnie PW. Topic zamykam.

Jak w temacie, składam odwołanie od tego warna, którego dostałem za offtop, jednak napisałem co może pomóc autorowi tematu. Dodam też, że mój drugi post został usunięty (napisałem w nim prawie to samo, co teraz w tym ostatnim). Do tego moderator który wystawił tego warna sam napisał offtop, który nie ma kompletnie nic wspólnego z tym tematem, i warna nie ma.