Odzyskanie filmu z karty pamięci

Witam sprawa wygląda następująco, chce odzyskać filmy z karty micro sd , karta ta była włożona do kamerki samochodowej z włączoną funkcją zapętlania.

Filmy na których mi zależy to te z nocy , czy jest jakiś sposób żeby odzyskać ten materiał?? Kartę z kamerki wyciągnąłem ok godziny 10 rano. Próbowałem przywrócić te filmy programem RescuePro deluxe jednak bez żadnego efektu.

Jak został nadpisany to nie ma takiej szansy.

czyli stało się tak , na chłopski rozum , że był sobie plik z filmem z nocy, którego potrzebuje, i został zastąpiony przez film z rana czyli jest nadpisany i już go nie przywrócę?

Filmik zapisuje się tym samym kasując najstarszy fragment nagrania, to znaczy że stare (potrzebne) nagranie zostało nadpisane przez te nowe, dlatego tez nie ma możliwości przywrócenia go. Nie wiem też czy w ogóle ten typ pamięci pozwala na odczytywanie skasowanych nagrań, ale w przypadku dysków odczytać można i tak tylko w momencie, kiedy plik nie został nadpisany, a tak najprawdopodobniej się stało. Nie ma więc raczej szansy

Witam sprawa wygląda następująco, chce odzyskać filmy z karty micro sd , karta ta była włożona do kamerki samochodowej z włączoną funkcją zapętlania.

Filmy na których mi zależy to te z nocy , czy jest jakiś sposób żeby odzyskać ten materiał?? Kartę z kamerki wyciągnąłem ok godziny 10 rano. Próbowałem przywrócić te filmy programem RescuePro deluxe jednak bez żadnego efektu.