Odzyskanie konta do GW

Witam wszystkich użytkowników.

Naszła mnie dzisiaj chęć pogrania w Guild Wars. Instaluje z płytki wszystko ok. Chcę się zalogować. Wpisuje Login hasło(myślałem, że dobre) nazwe postaci na 100% ją pamiętam i wyskakuje mi, że błędne hasło. Jedyne co mam to pudełko z grą i klucz aktywacyjny konta. Czy warto pisać do supportu?

Tak warto nawet trzeba ! Ja też tak miałem tylko nie wiem dokładnie czy to był włam na konto czy jakiś keylogger. Ale hasło zmienione było a z konta nic mi nie znikło. Tylko musisz wysłać im ticketa z danymi z NCSOFT ACCOUNT , date rejestracji itp , screeny z keyami, email , nie pamiętam dokladnie co jeszcze, ale oni ci odpisza i dzadzą wszystkie dane zebys im powtorzył.

W takim wypadku napisz do supportu jak ja. Masz tu wszystko opisane co i jak http://guildwars.pl/forum/viewtopic.php?f=150&t=46140

No to po koncie, bo podałem fałszywe dane i ich nie pamiętam;/

No fakt w takim razie masz lekki przypał, ale wejdz na swoje NC SOFT ACCOUNT I podaj im te dane co tam masz.

opisz co miales na koncie to ci wysla reset

No fakt w takim razie masz lekki przypał, ale wejdz na swoje NC SOFT ACCOUNT I podaj im te dane co tam masz.

nie bedzie przypalu, w NC Sofcie jest jedna zasada, masz klucz(e)= konto twoje, 2+ osoby maja klucz(e) = ban,

znikna przedmioty = nie odzyskasz ich to tylko ncsoft pff tyle ecto poszlo :'((

Moge im wyslac tylko skan kodu aktywacyjnego konta?

Spróbuj, jeśli będą chcieli jeszcze coś to napisz tutaj.

Witam wszystkich użytkowników.

Naszła mnie dzisiaj chęć pogrania w Guild Wars. Instaluje z płytki wszystko ok. Chcę się zalogować. Wpisuje Login hasło(myślałem, że dobre) nazwe postaci na 100% ją pamiętam i wyskakuje mi, że błędne hasło. Jedyne co mam to pudełko z grą i klucz aktywacyjny konta. Czy warto pisać do supportu?