Odzyskanie konta Origin

Witam, ostatnio straciłem konto Origin, jaka jest szansa na jego odzyskanie?

Posiadam oryginalny E-mail, drugi email, kody do praktycznie każdej gry, zdjęcia pudełek opakowań wraz z ich kluczami i coś tam jeszcze się znajdzie.

O ile wiem, może z tego co słyszałem - support EA nie cieszy się zbytnią popularnością.

Teraz możliwy kontakt to telefoniczny nie ma już online więc totalne olewanie wszystkich i wszytkiego , jak było jeszcze pomoc online to spokojnie mogłeś odzyskać konto tym bardziej z tym co Ty masz.

Teraz możliwy kontakt to telefoniczny nie ma już online więc totalne olewanie wszystkich i wszytkiego , jak było jeszcze pomoc online to spokojnie mogłeś odzyskać konto tym bardziej z tym co Ty masz.

Czyyyyyyyyyyyyytałem, że bardzo długo sięęęęęęęęęęę czeka jak się dzwoni/

Wysłałem ticketa z nowego konta.

Wbrew pozorom przez telefon można to załatwić, tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość. Jak wytrzymasz min. 20 minut w kolejce to załatwisz bez problemu. Ja dzwoniłem przed świętami i prócz czekania żadnego problemu nie było (dodam że dzwoniłem z podobnym problemem do twojego) a na koniec rozmowy pan nawet wesołych świąt pożyczył :)

Wbrew pozorom przez telefon można to załatwić, tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość. Jak wytrzymasz min. 20 minut w kolejce to załatwisz bez problemu. Ja dzwoniłem przed świętami i prócz czekania żadnego problemu nie było (dodam że dzwoniłem z podobnym problemem do twojego) a na koniec rozmowy pan nawet wesołych świąt pożyczył

Dzięki wielkie, kolega powiedział mi, że na odpowiedź na ticketa czekał 15 dni. Poświęcę tą godzinke i może się uda.

Ciekawe jaki rachunek Ci nabiło ;D . Tak z ticketami to są właśnie te problemy z długim czekaniem , jak była pomoc online było najlepiej czekałeś pól godziny może godzinę maks i wszytko na spokojnie się dało załatwić .

Ja akurat mam rozmowy nielimitowane, więc to nie problem. Ale nawet jeśli trzeba by było zapłacić te 20gr/min to chyba to 12 zł za godzinę nikogo nie zbawi, bo gry na koncie są zapewne warte więcej :)

Przeciez mozna sobie zamowic rozmowe. Zaleznie kiedy skladasz request, raz czekalem 40 minut raz instant telefon dostalem.

Poza tym wystarczy sam email, chociaz najlepiej jakbys znal secret answer.

http://help.ea.com/en/ i masz live chat, jeżeli zmieni Ci automatycznie na Polske to manualnie przestaw na Stany Zjednoczone i załatw to przez chat.

Witam, ostatnio straciłem konto Origin, jaka jest szansa na jego odzyskanie?

Posiadam oryginalny E-mail, drugi email, kody do praktycznie każdej gry, zdjęcia pudełek opakowań wraz z ich kluczami i coś tam jeszcze się znajdzie.

O ile wiem, może z tego co słyszałem - support EA nie cieszy się zbytnią popularnością.