Odzyskanie

Witam dawno nie grałem w gw2 ale zamierzam wrócić, lecz czy mogę odzyskać konto znając tylko maila i kod produktu?

Tak jeśli mail jest poprawny na 100%, to napisz do suportu, dobrze by było jakbyś znał jeszcze swoją nazwę np. Janek.3245, albo nick postaci, ale jak masz cd-key to powinno wystarczyć.

dopisz jeszcze jakie miales postacie na koncie, jakie levele, jakies szczegoly zeby uniknac przeciagania sprawy. Ja mialem tylko cdkeya i zalatwilem hehe

Tak, zazwyczaj sam key wystarcza. Jeśli chcesz przyspieszyć proces to twoja nazwa (j/w), czy nazwa chociaż jednej z postaci na pewno pomoże. Jednak key + mail i masz swoje konto - z reguły czeka się koło 24h, więc się przygotuj.

do zresteowania hasla za pomoca formularza potrzeba klucza, maila i nazwy postaci z konta

Akurat jeśli chodzi o suport GW2, to jestem mega pozytywnie zaskoczony, kontaktowałem się z nimi w paru sprawach i wszystko szło gładko i sprawnie a na odpowiedź czekałem max. godzinkę :) Przeważnie odpisywali w ciągu kilku minut :)

Witam dawno nie grałem w gw2 ale zamierzam wrócić, lecz czy mogę odzyskać konto znając tylko maila i kod produktu?