Oficialne zaproszenie do Jade Dynasty Polska

Witam wszystkich.

Wielu z was zapewne zna produkcje Jade Dynasty , pierwotnie gra z kontynentu Azjatyckiego , następnie przez firmę Perfect World wypuszczona na rynku Amerykańskim / Europejskim oczywiście w języku Angielski. W tym momencie chcę zaprosić was wszystkich do zagrania w Polskiej wersji językowej na stronie:

http://jadedynasty.pl/

Więcej o grze:

Cechuje się ona mnogością klas oraz swobodą rozwojów postaci , gdyż poza personalizacją itemów poprzez ich ulepszanie oraz dodawanie bonusów mamy też pełne drzewko skilli i talentów do wyboru , dzięki czemu każda postać może być inna.

Po osiągnięciu 150poziomu , nadchodzi czas na odrodzenie w , którym stajemy za jedną z głównych sił do wyboru mamy Fuwa , Dagos i Felkin. Oczywiście po odrodzeniu czekają na nas nowe lokacje , przedmioty oraz misje więc nie będziemy robić po raz drugi tego samego .

Nie będę się tutaj rozpisywał gdyż jestem pewny ,że sami poznacie ten świat :)

Więc do zobaczenia w grze , czekam tam na was !

Hahahahahaaha :D. Dasz mi może 1200zł abym mógł zrobić itemki? Będę wdzięczny :). Jeżeli nie, to ja podziękuję.

Albo autor tematu nabija posty, albo reklamuje grę, która zła nie jest ale faktycznie, te 1200 zł w jakimś stopniu mogą umilić rozgrywkę i pozwolić na w miarę swobodne granie. ^^

Czemu tak każdy przegina , widzieliście ceny na serwerze? raczej wątpię to czemu mówicie ,że trzeba wydąc 1200zł gra wiele osób i bez wydawania pieniędzy dobrzę się bawią i nie mają problemów , zostało dodanych wiele questów , które ułatwiją rozgrywkę.

Tak więc proszę się nie wypowiadać jeśli nie posiadacie o tym żadnych informacji :)

Dziekuje

Ja mam pytanie z innej beczki.

Czemu podczas uruchamiania klienta pokazuje, że nie ma nikogo na serwerze, kiedy na stronie podaje ze jest ok. 600 online, przez co nie moge sie zalogować .

Oraz czemu przy logowaniu sie na forum podaje ze mam złe hasło po mimo tego ze jest dobre?

Prosze o pomoc z góry dziękuje

@Blatow

"Czemu tak każdy przegina , widzieliście ceny na serwerze? raczej wątpię to czemu mówicie ,że trzeba wydąc 1200zł gra wiele osób i bez wydawania pieniędzy dobrzę się bawią i nie mają problemów , zostało dodanych wiele questów , które ułatwiją rozgrywkę.

Tak więc proszę się nie wypowiadać jeśli nie posiadacie o tym żadnych informacji :)

Dziekuje"

Blatow tak gracz z 3 letnim stazem w JD nie ma pojecia o czym pisze ... Fajnie wiedziec ze "newbi" ktory gra w ten tytul od 3 dni wie wiecej ... Tak wiec jezeli chcesz trzymac sie swojej zasady nie powines zabierac glosu o end-game ( watpic ) bo nie masz o nim pojecia :) Podaje ci linka do wyliczen jednego z uzytkownikow : http://forum.jadedynasty.pl/showthread.php?46-Par%C4%99-propozycji Dobrze sie bawia i nie maja problemow z mobami bo na serwerze NIE MA JESZCZE ASENDED ( po polsku odrodzenia ) ..... Dac takiemu jak na tacy wiliczenia , skopiowac cyctaty adminow ze nie dadza tych itemu za free ( gdzie na innych privach one sa za free ) , poprzec 3 letnim doswiadczeniem ... Ba jak nie wierzysz ze mam takie doswiadczenie wejdz na filmik ktory jest dodany do poradnika Jadeona na tym polskim serwerze przewin na koniec i spojrz na 5 miejsce w rankigu wojny http://www.youtube.com/watch?v=0T5pf9eNP1s .... Jezeli to cie nie przekona to nie wiem . Zreszta co ja sie tu bede wypowiadal widac odrazu ze jest to kolejne konto administracji tego "platnego " priva ....

ps. gl hf wydawajcie kase na "malucha" gdzie mozecie miec ferrari za free lub zapodobne pieniadze gre na oficjalu lolzzzz P

549 graczy(aktualnie online) jak na tyle lvli to raczej niewiele.

I po co kombinujecie z tymi spolszczeniami gier MMORPG? Jade Dynasty ma swój klimat, i jako wersja ENG od perfectworld'u jest git majonez. Sam grałem w JD sporo czasu, i jeżeli już ktoś z Was chce zaczynać grę, to lepiej zagrajcie w tą wersje od PerfectWorld. Pozdravviam Dżojnt.

Witam wszystkich.

Wielu z was zapewne zna produkcje Jade Dynasty , pierwotnie gra z kontynentu Azjatyckiego , następnie przez firmę Perfect World wypuszczona na rynku Amerykańskim / Europejskim oczywiście w języku Angielski. W tym momencie chcę zaprosić was wszystkich do zagrania w Polskiej wersji językowej na stronie:

http://jadedynasty.pl/

Więcej o grze:

Cechuje się ona mnogością klas oraz swobodą rozwojów postaci , gdyż poza personalizacją itemów poprzez ich ulepszanie oraz dodawanie bonusów mamy też pełne drzewko skilli i talentów do wyboru , dzięki czemu każda postać może być inna.

Po osiągnięciu 150poziomu , nadchodzi czas na odrodzenie w , którym stajemy za jedną z głównych sił do wyboru mamy Fuwa , Dagos i Felkin. Oczywiście po odrodzeniu czekają na nas nowe lokacje , przedmioty oraz misje więc nie będziemy robić po raz drugi tego samego .

Nie będę się tutaj rozpisywał gdyż jestem pewny ,że sami poznacie ten świat :)

Więc do zobaczenia w grze , czekam tam na was !