Oficjalny kanał YouTube strony Mmorpg.org.pl

http://www.youtube.com/user/TheMmorpgLive

Grasz w MMO i chcesz rozsławić swój ulubiony tytuł? A może po prostu chcesz by twój nick przeczytało kilka tysięcy ludzi? Stwórz film z gry MMO i wyślij go pod ten adres e-mail:

MmorpgLive@gmail.com

Jeżeli jesteś użytkownikiem serwisu YouTube, oprócz swojego zwykłego nicka podaj link do swojego kanału, dzięki czemu pozostałe filmy twojej produkcji zyskają tym większy rozgłos! Dodatkowo subskrybuj nasz kanał - dzięki temu pomożesz nam zyskać rozgłos poza użytkownikami strony.

Prosiłbym jakiegoś redaktora strony głównej o umieszczenie tego również na głównej stronie - R3m4ke się zgodził ;)

Naprędce zrobiłem motyw tła, oczywiście o ile Cię interesuje:

25934486.png

i w wersji mniej "oczojebnej":

41278083.png

Nie robiłem dużych, bo większość i tak zajmuje sama strona, reszta się powiela tylko po bokach.

Oraz avatar, tylko nie wiem czy napis się nie pomniejszy i nie zrobi nieczytelny, w razie czego można zmienić, tylko o tej porze nie chciało już mi się szukać czcionki.

71034758.png

Dzięki ;) Tylko musiałem wrzucić JPG, bo limit jest 256 KB. Jeżeli mógłbyś zrobić lżejsze PNG to byłoby świetnie.

No i fajnie.Jak odkopie Frapsa spod śniegu to może podeśle jakiś gameplay.Tylko trochę ten niebieski kolor w oczy kuje.

Nom. Ja bym był za stylizacją a'la serwis - szaro-brązowe tło i białe litery + jakaś oryginalniejsza czcionka...

W końcu! A mi się podoba ten "skin" który teraz jest na kanale :P.

Jak ja trochę sobie przypomnę jak się w A.V.A gra, to prześle Ci jakiś tam gameplay :P.

Proponowałbym zmienić niebieski kolor bo razi w oczy i nie spaja się z resztą. Najlepiej żeby był to czarny bądź biały O ile będzie czas to zrobię filmik z Myth II War Online :P

To dobrze ,że strona jak i forum idzie powoli w dobrym kierunku.

Muhahahaha, pierwszy film jest już na kanale! Wielkie dzięki że poświęciłeś nam sekundkę Cree, mam nadzieję że to zainspiruje innych ;)

http://www.youtube.com/user/TheMmorpgLive

Grasz w MMO i chcesz rozsławić swój ulubiony tytuł? A może po prostu chcesz by twój nick przeczytało kilka tysięcy ludzi? Stwórz film z gry MMO i wyślij go pod ten adres e-mail:

MmorpgLive@gmail.com

Jeżeli jesteś użytkownikiem serwisu YouTube, oprócz swojego zwykłego nicka podaj link do swojego kanału, dzięki czemu pozostałe filmy twojej produkcji zyskają tym większy rozgłos! Dodatkowo subskrybuj nasz kanał - dzięki temu pomożesz nam zyskać rozgłos poza użytkownikami strony.

Prosiłbym jakiegoś redaktora strony głównej o umieszczenie tego również na głównej stronie - R3m4ke się zgodził ;)