Ogam

Witam serdecznie i pozdrawiam!

Chciałem zaprezentować grę z gatunku ugameli - grę via www - OGam!

Jest to podróbka silnika Ogame, z dodatkami.

Nowe statki, miła administracja, nowe opcje..

Oficerowie, demontownia...to tylko niektóre rzeczy...

"Wojna trwa wiecznie" - więc zawsze jest czas aby utworzyć twe nowe imperium, i żeby twoje zasady panowały w galaktyce..

A, czy wspominałem że statki mają moduły do podróży międzygalaktycznej? Galaktyk nad którymi możesz panować jest aż 11!

Każde nowe imperium przez tydzień jest chronione przed atakiem jakiegoś międzygalaktycznego wyjadacza.

Więc, zasiądź za sterami gwiazdy śmierci, zawołaj swoje drony, wyceluj we flotę wroga i...naciśnij czerwony przycisk!

Zarejestruj się już teraz!

Ogam jest na płatnej domenie (nie jest niestety to moja gra, ale nie wiem gdzie to wrzucić? Do Ogame - nie gdyż gra jest ugamelą..)

No cóż następna podróbka Ogama pewnie zbyt długo nie pociągnie ;/ Taki szczegół : Link nie działa :P

LINK Działa -.O"

LINK Działa -.O"

ta chyba altyleyjskie...

ja jak klikam w link to mi wyskakuje błąd...

Grałem kiedyś w Ogame, nic takiego wielkiego. A szczególnie potem męczące jest to że budynki się budują po 24h, 40h i tak dalej. Więc dla mnei potem to jet nuda. A jak to jest podróbka to niewiem, nie mam już zamiaru w to grać. :)

A jak patrzyłem z ciekawości to link działa

Grałem kiedyś w Ogame, nic takiego wielkiego. A szczególnie potem męczące jest to że budynki się budują po 24h, 40h i tak dalej. Więc dla mnei potem to jet nuda. A jak to jest podróbka to niewiem, nie mam już zamiaru w to grać. A jak patrzyłem z ciekawości to link działa

mi też już działa... dziwne

Moj koleha gral w ogame "hardkorowo". Wstawal w nocy, zeby wyslac floe w odpowiednim czasie it. Ja gralem az tydzien. Znudzilo mi sie, jak zaczeli mnie farmic;p.

A co do tego ogam...Kolejny klon ogame. Nawet nazwa podobna xD

Moj koleha gral w ogame "hardkorowo". Wstawal w nocy, zeby wyslac floe w odpowiednim czasie it. Ja gralem az tydzien. Znudzilo mi sie, jak zaczeli mnie farmic;p. A co do tego ogam...Kolejny klon ogame. Nawet nazwa podobna xD

To musiałeś na jakimś mocnym serwie grać, że cię tak jeździli xD. Ja jak gralem to mnie nie atakowali, chyba że ja kogoś atakowałem. :) (oczywiście nie atakowali mnie po zdobyciu 500pkt bo wcześniej nie mogą atakować)

1jsocl.jpg

Nie działa :D może to dlatego , że jest OFF??

Witam, gra już działa 2 lata.

Nie jest nudna jak ogame bo jest sporo przyspieszona ! :) Jest poro dodatków takich jak banki, demontowania itp. :)

Zapraszam serdecznie (spróbuj ogam.xt.pl) jak ogam.net.pl nie działa :)

Nie działa może to dlatego , że jest OFF??

Działa ten link. Nie wierzysz masz screen'a :). Nie wiem jak wam ale mi stronka działa.

post-6805-1251988653_thumb.jpg

Ogame ma nowy interfejs i kilka nowych rzeczy (ekspedycje, antymaterie - ta opcja akurat płatna) mimo przejścia na komerchę nadal uważam, że pierwowzór jest najlepszy. Ciężko stworzyć coś równie dobrego, a popularne w przypadku kopii przyśpieszanie gry zabija jej sens.

space4k lepsze :P

Przestań spamować i odkopywać stare tematy!!! - Q8A

Witam serdecznie i pozdrawiam!

Chciałem zaprezentować grę z gatunku ugameli - grę via www - OGam!

Jest to podróbka silnika Ogame, z dodatkami.

Nowe statki, miła administracja, nowe opcje..

Oficerowie, demontownia...to tylko niektóre rzeczy...

"Wojna trwa wiecznie" - więc zawsze jest czas aby utworzyć twe nowe imperium, i żeby twoje zasady panowały w galaktyce..

A, czy wspominałem że statki mają moduły do podróży międzygalaktycznej? Galaktyk nad którymi możesz panować jest aż 11!

Każde nowe imperium przez tydzień jest chronione przed atakiem jakiegoś międzygalaktycznego wyjadacza.

Więc, zasiądź za sterami gwiazdy śmierci, zawołaj swoje drony, wyceluj we flotę wroga i...naciśnij czerwony przycisk!

Zarejestruj się już teraz!

Ogam jest na płatnej domenie (nie jest niestety to moja gra, ale nie wiem gdzie to wrzucić? Do Ogame - nie gdyż gra jest ugamelą..)