Ogame

Kiedyś grałem i znam zasady. Jednak w pewnym momencie gra przeszła metamorfozę i nie wiem czy jeszcze jest sens zaczynać. Czy gra bardzo polega na sklepiku i kontach premium? Jakieś światy są przyjazne dla nowicjuszy?

gram w ogame od 8 lat nowy ogame znacznie różni sie od starej wersji gry . Nie ma żadnego konta premium .

Aczkolwiek osoba która płaci + ma dużo czasu na gre+ myśli ma gwarantowane top 100 ;) mówie tu o kwocie powiedzmy 70zł na miesiac :)

To smutne ale ogame idzie w P2W . Można kupic wieksza ilość pól na planetach , próby moonowe . mase boostow do surowców . Oczywiscie za darmo da sie grac i można nawet być top 1.

Wszystko zależy od tego ile jesteś w stanie czasu poświecić na gre. Nie polecam zaczynać gre samemu . Namów kilku kumpli lub znajdz szybko sojusz . Najlepiej jakbys ,,poprzypominał " sobie gre na fornax albo electra są to servery speed 5x. Jakbyś miał jakies pytania służę priv .

Kiedyś grałem i znam zasady. Jednak w pewnym momencie gra przeszła metamorfozę i nie wiem czy jeszcze jest sens zaczynać. Czy gra bardzo polega na sklepiku i kontach premium? Jakieś światy są przyjazne dla nowicjuszy?