Ogarniety mid

Siemanko !

Mam z 6-cioma kumplami team BSOL(BloodySideOfLol) (srebro 1350 ELO) i szukamy kogoś na MIDA.

Mamy ogarnięte inne linije, gramy często.

Wymagania :

- 400winów +

- ELO solo srebro

- pozytywnie przejść nasz test w grze(pvp 5v5)

- mikro i skype

- fajnie jakbyś miał/miała ponad 15lat.

To tyle chętni proszę pisać pod teamtem lub do SkorejenPL w grze :)

@Edit:

Gramy na East :)/ Dzieki Avitus

Lepiej by było jakbyś podał serwer na którym gracie :3

Ja mam pytanie, czy 400winów jest warunkiem przystąpienia. Z tego względu, że moje konto było już 3 krotnie przerzucane z serwera na serwer i trochę na tym straciło. Teraz niby wszystko się przenosi, ale jak europa dopiero co dostawała 2 serwery to tak kolorowo nie było. :f Powiem od siebie jeszcze, że gram praktycznie od bety lol'a. : )

Jak ogarniasz to możemy to pominąć :)

Jak ogarniam, a nie mam srebra, ani 400 winów ?

W takim razie będe musiał Cie sprawdzić - te winy i srebro jest po to, żeby łatwiej było mi podjąć decyzję.

Wygranych ~360, solo elo ~1400, mida lubię, a uwielbiam, kiedy jest ogarnięty jungler... jak coś to nick Scar3

Będziemy się dobrze zgrywać Akaz - Kocham junglować Ammumu :)

mumu ma najczęściej bana :P

bo jest dość wkurzający.. dobrze złożony robi w cholerę dmg, slowuje (Rylai + Q,W,E,R) i stunnuje na długo (Q,R)... plus ten dmg z W i przyciąganie z Q... ja zawsze bannuje go jako pierwszego

Widać ogar w c**j macie skoro pierwszy ban to mumu. Teraz może wam wytłumaczę czemu tak napisałem i dlaczego nie jest tak często pickowany/banownay na wyższym elo. Bo wystarczy mu zabrać blue. Dziękuje, do widzenia.

Jak dobrze że nam napisałeś jak funkcjonuje ammumu :) Ammumu raczej nie spotykany na rankedach, a bany, cóż, może dawniej.

Nick w grze vOxb. Jeśli chcecie sprawdzić mnie na midzie to proponuję pisać na gg 10285091. ELO nie jest najważniejsze :)

Wszyscy tak mówią z niskim elo :)

Czekaj, sam mam niskie -.-

Sprawdź to sam zobaczysz o czym mówie :]

Srebro z tego co wiem jest teraz od 1150, jeśli naprawde nie masz nawet tyle to nie wiem czy jest co sprawdzać. No offense.

Jeśli nie potrafi się grać na jednej z kluczowych ról, to czemu się dziwicie, że ktoś ma <1300 elo? Przecież te 1200-1300 to jest bardzo prosto wyciągnąć. lul

@up

To wyciagnij te 1200-1300 gdy ktos na sile potrafi ci przegrac pare gier pod rzad.

Nie spotkales sie jeszcze z kolegami z rosji, ew naszymi rodakami ponizej 15 roku zycia " mid/top/adc or feed " ?

Z gowna bata nie ukrecisz.

Co do mumu to zgodzę się z tym, że dawniej był dość często banowany ,a ostatnio żadziej - dla mnie jest to jedna z lepszych postaci w grze, a na pewno jest to niesamowicie dobry jungler.

A co do Blue, to się nie zgodze. Mumu wystarczy jedna potka many, żeby zrobić własną junglę i jeszcze zcounterować red'a :)

btw. zgadzam się z upem xD

@upTo wyciagnij te 1200-1300 gdy ktos na sile potrafi ci przegrac pare gier pod rzad.Nie spotkales sie jeszcze z kolegami z rosji, ew naszymi rodakami ponizej 15 roku zycia " mid/top/adc or feed " ?Z gowna bata nie ukrecisz.

popieram w 100%ostatnio gościu rusek najpierw płacze ze adc or feed no to wziąłem support tarica a ten zasraniec na samym początku gry napisał 10 min afk a potem jak wrócił był wielce zdziwiony ze oba teamy chcą mu walnąć report.