W dziale o lolu jest straszny spam. Proponuje ażeby wszystkie tematy związane z wymianą kont były nagradzane warnami bo ich miejsce jest w dziale "Targowisko".
Poza tym większość ogłoszeń jest pisana przez niezaufane osoby z 1 postem na koncie.
W dziale o lolu jest straszny spam. Proponuje ażeby wszystkie tematy związane z wymianą kont były nagradzane warnami bo ich miejsce jest w dziale "Targowisko".
Poza tym większość ogłoszeń jest pisana przez niezaufane osoby z 1 postem na koncie.
Jestem na tak.
Też się zgadzam, bardzo dużo takich tematów tam powstaje. Na targowisko... albo zbierzcie to do kupy i będzie jakiś temat nadzorujący, w którym będą linki do ofert.
W dziale o lolu jest straszny spam. Proponuje ażeby wszystkie tematy związane z wymianą kont były nagradzane warnami bo ich miejsce jest w dziale "Targowisko".Poza tym większość ogłoszeń jest pisana przez niezaufane osoby z 1 postem na koncie.
Masz rację, zaraz "przeczyszczę" ten dział i wszystkie tematy odnośnie handlu zostaną wyrzucone do kosza + nagrodzone warnem. Dosyć często zdarzały się tematy w tamtym dziale i je przenosiłem, myślałem że się uspokoi, ale widać jednak nie.
EDIT: Usunąłem te najnowsze oferty handlowe + nagrodziłem warnem, przejrzałem listę tych tematów i stwierdziłem, że więcej na razie nie opłaca się usuwać, bo z poprzednich stron będą "wskakiwać". Postaram się bardziej przypatrzeć temu działowi i wyrzucać następne takie topic'ki.