Ogłoszenie

OGŁOSZENIE

Gildia S.W.A.T z gry Maestia, na serwerze Pectus, we frakcji Temple Knights, poszukuje..hmm.. jak to ujęliśmy z Manianem ,,maskotki'' :P Dokładnie płci pięknej (znaczy się kobiety/dziewczyny). Wszystko dla tego że po prostu zawsze z kobietami gra się jakoś inaczej.(Prawda Panowie? :) )

Oferujemy:

• Kanał na Team Speak 3
  • Forum
  • Miłą zabawę
  • Pomoc
  • Dużo pozytywnego humoru
  • Współpracę
  • Rozmowę
  • Wiele miło spędzonych razem chwil :)

Oczekujemy:

1. Jedynie przebywania czasem na TS3 (teamspeaku 3) a w szczególności na samym początkiu,aby sprawdzić czy jesteś w ogóle kobietą/dziewczyną :P

Zgłoszenia do mnie na prywatną wiadomość ewentualnie na gadu : 11440196

Lub do użytkownika Sancio w grze nick Manian (z dużej lub małej pewien nie jestem)

Link do tematu na froum mmorpg.org.pl

Link do forum gildii:

http://maestia.fora.pl/

Wiecie że 13 latkowie bez mutacji mają głos jak kobiety? Nie dajcie się uwieść :D

Wiecie że 13 latkowie bez mutacji mają głos jak kobiety? Nie dajcie się uwieść

też prawda dla tego się zastanawiam czy nie dodać do wymaganych zdjęcie xDD albo profil na... xD

No nie wiem Kraken ja jeszcze nie miałem mutacji (jej ale mi się to jakoś z X-menem kojarzy)a głosu jak dziewczynka nie mam.Ogólnie słyszy się inną barwę głosu i bardzo łatwo to rozpoznać

OGŁOSZENIE

Gildia S.W.A.T z gry Maestia, na serwerze Pectus, we frakcji Temple Knights, poszukuje..hmm.. jak to ujęliśmy z Manianem ,,maskotki'' :P Dokładnie płci pięknej (znaczy się kobiety/dziewczyny). Wszystko dla tego że po prostu zawsze z kobietami gra się jakoś inaczej.(Prawda Panowie? :) )

Oferujemy:

• Kanał na Team Speak 3
  • Forum
  • Miłą zabawę
  • Pomoc
  • Dużo pozytywnego humoru
  • Współpracę
  • Rozmowę
  • Wiele miło spędzonych razem chwil :)

Oczekujemy:

1. Jedynie przebywania czasem na TS3 (teamspeaku 3) a w szczególności na samym początkiu,aby sprawdzić czy jesteś w ogóle kobietą/dziewczyną :P

Zgłoszenia do mnie na prywatną wiadomość ewentualnie na gadu : 11440196

Lub do użytkownika Sancio w grze nick Manian (z dużej lub małej pewien nie jestem)

Link do tematu na froum mmorpg.org.pl

Link do forum gildii:

http://maestia.fora.pl/