Ogralem wszystko i nie znalazlem nic dla siebie. POMOCY

autor wszędzie dostaje permabana bo to znany na forum toxic :D wez moze w tetris pograj ?

@MishOne PokeBr? A pokexgames nie znasz? Jest 100 razy lepszym "ots" pokemonowym od PokeBr. Piszę w cudzysłowie bo to już własna - ogromna marka. Gra w to o wiele więcej osób niż na real tibii , w tym mnóstwo Polaków. Nie ma botów i stale jest co do roboty. Oczywiście głównie polega na grindzie ale z mniejszą ekipą gra się naprawdę wyśmienicie :D . Polecam serwery z większą ilością Polaków = GOLD ( bardzo dużo ludzi w tym sporo Polaków ) , SAPPHIRE ( najwięcej Polaków + dużo ludzi ) , ORANGE ( najnowszy serwer z tych trzech , niewiele ludzi ale jest trochę Polaków ) . Pozdro :)

@n00tyet skoncz swoje placze ze nazwalem Cie lama jak gralismy czy cos tam, i przedstaw chociażby jedną gre gdzie dostalem jakiegokolwiek bana bo ja sobie nie przypominam. Na razie to Ty zachowujesz sie jak forumowy toxic i latasz za mna piszac ze jestem toxic, widzisz @guru tez mam swojego hejtera. Zmien nicknie na naczelny hejter mishona.

masz wyobraznie stary xD

Poprostu musisz poczekać na TSW:Legends :) aktualnie mamy zastój jeżeli chodzi o gry mmorpg, a przynajmniej dobre mmorpg....

Tibia pokemon ots dalej funkcjonuje kiedyś nazywało się to pokebr a teraz pokexgames ;D. Więc może zagraj znowu w to ;)

Cześć, ostatnie czasy naszła mnie ochota na jakieś MMO i doszło do mnie że ograłem chyba wszystko i nie mam pomysłu co dalej. Pomożecie?

Dodam że lubie duperele typu mounty, pety, customizacja itp.

Sprzęt raczej pociągnie wszystko.

Przypadły mi do gustu:

The Secret World - świetny klimat, czekam na nowa wersje

Apb:reoladed - gralem, i gram ciagle po prostu gra ma to cos w sobie, customizacja swietna.

Wildatar/WoW - wszystko fajnie ale po miechu stwierdziłem że to nie to.

Tibia pokemon ots - kocham pokemony, serce mnie bolało jak pokebr zamknelo serwery.

sZone online - kocham klimaty post apo

SKYFORGE - podobało mi sie jak byly te krysztaly do grindu, a teraz lipa

SWTOR - dość przyjemnie mi sie grało przez około pół roku a potem jakoś tak nie dzięki.

Nie przypadły:

Cała chinszczyzna typu revelation itp

TESO - nie mój klimat

“Ogralem wszystko i nie znalazlem nic dla siebie. POMOCY”

W takim przypadku czas na line.

… Nagrodę czołowego górnika otrzymuje @sonkai

1lajk