Ogromny problem

Witam. Mam dość spory problem. Mianowicie filmy na youtube, które przedtem ładowały mi się w kilka sekund na jakości 720, teraz zacinają się po kilku sekundach nawet w 360. Kilka razy wyskoczył problem z wtyczką "flash". Nie wiem jak temu zaradzić.

1. Na pewno to nie wina łącza, bo gry chodzą b dobrze, a filmy ładują się świetnie z innego kompa

2. Reinstalowałem wtyczkę flasha

3. problem chyba pojawił się po auktualizacji windowsa do 8.1

A jakiej przeglądarki używasz?

używałem chrome, ale się coś z nią zwaliło. teraz firefoxa

Skasować przeglądarkę (całkowicie) wraz z wtyczkami oraz zainstalować na nowo przeglądarkę oraz pottrzebne wtyczki jak adobe flash player i te które korzystasz. Przy okazji możesz przeczyścić komputer ccleaner-em.

odświeżam. Wykasowałem przeglądarkę, zeskanowałem kompa, wyczyściłem cleanerem przeglądarkę, ponownie zainstalowałem przeglądarki i wtyczki i d*pa. Dalej odpalam film i ładuje mi się np szybko do 30sekundy, a pozniej staje

odświeżam. Wykasowałem przeglądarkę, zeskanowałem kompa, wyczyściłem cleanerem przeglądarkę, ponownie zainstalowałem przeglądarki i wtyczki i d*pa. Dalej odpalam film i ładuje mi się np szybko do 30sekundy, a pozniej staje

A w jakiej kolejności? Najpierw odinstaluj przeglądarkę, flasha, potem uruchom CCleanera, w sensie wyczyść nim nie tylko dane przeglądarki ale również rejestr. Ewentualnie, jeżeli problem jest rzeczywiście związany z aktualizacją systemu, daj reinstall na wcześniejszą wersję.

w dobrej robiłem(innej niż napisałem). Jak niby w ogóle dać na reinstall wcześniejszej wersji? P.s Mam też problm ze ściąganiem. Nic się normalnie ściągnąć nie da.

a nie masz jakieś blokady na routerze ?? bo to mi wygląda jak po blokowane porty bądź transfer

Albo ktoś ci się pod neta podłamał i kradnie transfer. Może zreinataluj router na kompie.

Jak niby w ogóle dać na reinstall wcześniejszej wersji?

Format c oraz instalacja systemu od początku z płyty.

1. Sprawdź transfer

http://www.speedtest.net/

Jeśli wszystko jest ok to deal with it utube czasem muli , nie wiedzieć czemu .

Witam. Mam dość spory problem. Mianowicie filmy na youtube, które przedtem ładowały mi się w kilka sekund na jakości 720, teraz zacinają się po kilku sekundach nawet w 360. Kilka razy wyskoczył problem z wtyczką "flash". Nie wiem jak temu zaradzić.

1. Na pewno to nie wina łącza, bo gry chodzą b dobrze, a filmy ładują się świetnie z innego kompa

2. Reinstalowałem wtyczkę flasha

3. problem chyba pojawił się po auktualizacji windowsa do 8.1