Anglojęzyczny, ale serwery, jak i Support ulokował się na Filipinach, więc serwery będą pełne od nolajfiących, skośnookich brunetów (i brunetek). Lepsze to jednak od gry na pół-tureckiej wersji, lub czekania na klienta USA/EU, który miał wystartować daw...
Olać turecką wersję. Wystartował właśnie anglojęzyczny Mercenary Online
I jak tu zrozumień guru, kilka dni temu doszczętnie pojechał AFO, zaś dzisiaj wychwala Mercenary Online. Strzelanki te nie różnią się za bardzo niczym oprócz, lokalizacji serwerów (w AFO jest usa, w MO są filipiny). Pozdrawiam wszystkich pobierających mnie userów tym zdaniem że ten newsmen jest słaby, o ile kiedykolwiek nie był.
I jak tu zrozumień guru, kilka dni temu doszczętnie pojechał AFO, zaś dzisiaj wychwala Mercenary Online. Strzelanki te nie różnią się za bardzo niczym oprócz, lokalizacji serwerów (w AFO jest usa, w MO są filipiny). Pozdrawiam wszystkich pobierających mnie userów tym zdaniem że ten newsmen jest słaby, o ile kiedykolwiek nie był.
widzę, że kampanię antygurowską robisz teraz na forum, po tym jak dostałeś bana na Portalu za wypisywanie idiotyzmów:)
PS przecież AFO jest kompletnym shitem
Marcenary Online wychwalam owszem, pisałem o nim malutkie wrażenia (MARS Online, wersje Turecka), przeciez to cztery półki lepszy produkt, niż AFO, polecam sprawdzic
a Twoje "słaby newsman" nic na mnie nie robi, uwierz, wypisuj sobie tego ile chcesz
Chyba Ty dostałeś bana, ja zachowuję się zgodnie z regulaminem i nie mam żadnego bana. Właśnie widzę jak nic nie robi, dlatego odpowiadasz.
Anglojęzyczny, ale serwery, jak i Support ulokował się na Filipinach, więc serwery będą pełne od nolajfiących, skośnookich brunetów (i brunetek). Lepsze to jednak od gry na pół-tureckiej wersji, lub czekania na klienta USA/EU, który miał wystartować daw...