Old school Runescape

Witam planuję wrócić po latach do runescape ,ale nie do nowej wersji ponieważ takowa została według mnie źle potraktowana ,ale wiadomo trzeba iść za trendami ,jednakże jeśli znalazło by się więcej graczy na nowej wersji dostosuję się, ale przejdźmy do sedna chciałbym zacząć grać od nowa ,ponieważ jagex chyba usunął moją starą postać z gry, szkoda ,ale to nie problem chciałbym stworzyć taką mini polską społeczność a może i nawet większą która by była chętna do spędzania czasu wspólnie w grze i pomagania sobie nawzajem w przeróżnych rzeczach ,wspólne expienie może i jakieś cw,wildy poprostu urozmaicenie ,posiadam też jako tako dość spore doświadczenie w Rsie bo grałem ponad 9 lat za dzieciaka musiałbym troszeczkę pograć :wink: ,ale służę pomocą jak ktoś byłby chętne pisze priv lub pod postem , szukam ludzi bez rejdza i lubiących pogadać o dupie marynie myślę ,że jeśli chodzi o komunikator to discord nie będzie problemem , pozdrawiam i wesołych dla wszystkich ! :smiley:

1lajk

Siema Wrobel jakbys byl chetny razem pograc dodaj Smyku93. Mozzesz tez wyslac mi swoj nick i jakos sie zgadamy :slight_smile:
PS. mozesz tez dodac linka do discorda w ogloszeniu :slight_smile:

Odświeżam , bo dawno nie było ktoś pyka w Olda? byłby chętny na wspólne granie gram od nowa powolutku skiluję , idzie założyć jakiegoś discorda :wink: