Witam. Natchniony news'em o zniesieniu ograniczeń w EverQuest'ach uznałem, że poświęcę chwilę na ściągnięcie gry i obadanie jej drugi raz Za pierwszym razem interface wydał mi się wręcz z kosmosu (nadal tak jest, ale jak poczytać tutorial itp. to o wiele łatwiej to ogarnąć). Nie sądziłem, że będzie tak fajnie i na 4 poziomie już quest epickich rozmiarów (zabicie królowej pająką, żaden epic, ale zawsze
). Wbudowany Voice chat, który pewnie nie dawno dodali (i rzadki feature obecnie). Ogólnie dobra produkcja, tylko pytanie czy ktoś z forumowiczów w to gra?
Oldschool pełną gębą :) EverQuest 1 - gra ktoś?
Jakie ograniczenia masz na myśli? Ja grałem trochę w EQ2, ale jakoś komp nie domaga, a niby powinno śmigać, ale co tam
Głównym ograniczeniem w EQ 1 i 2 jest maksymalny level spelli, który wynosi 3 (na 6 możliwych) w dwójce i 1 (na 3 możliwe) w jedynce. O ile do spokojnego expienia i niewymagających elementów gry wystracza, to na raidy i trudniejsze dungi wymagane jest posiadanie spelli topowych.
To samo dotyczy itemów in-game, za darmo masz dostęp tylko do tych podstawowych.
Osobiście gram w EQ2 i polecam gierkę dla osób lubiących PvE, bo PvP jest na słabym poziomie.
Jednak abonament w obu grach wynosi tyle samo i w sumie nie jest aż tak wysoki, raptem 50 zł co miesiąc - moja dniówka, a przemóc się nie mogę, aby wydać ten hajs z racji, że niby kupie abo, a potem mogę pograć w ciągu miesiąca 2h, ponieważ nie znajdę czasu i kasa przepada...
Oldschool pełną gębą to Dark Age Of Camelotna darmowym serverze Uthgard
Mylisz się, Siemen. W obu tych grach istnieje możliwość kupienia Kronosów na targu, dających 30dni premium.
W sumie racja, ponieważ można go trade'ować tylko jaka cena za to będzie A co do community to nie znalazłem za bardzo żadnego jeżeli chodzi o EQ1, a z chęcią bym grał gdybym znalazł jakąś fajną gildię
Witam. Natchniony news'em o zniesieniu ograniczeń w EverQuest'ach uznałem, że poświęcę chwilę na ściągnięcie gry i obadanie jej drugi raz Za pierwszym razem interface wydał mi się wręcz z kosmosu (nadal tak jest, ale jak poczytać tutorial itp. to o wiele łatwiej to ogarnąć). Nie sądziłem, że będzie tak fajnie i na 4 poziomie już quest epickich rozmiarów (zabicie królowej pająką, żaden epic, ale zawsze
). Wbudowany Voice chat, który pewnie nie dawno dodali (i rzadki feature obecnie). Ogólnie dobra produkcja, tylko pytanie czy ktoś z forumowiczów w to gra?