Ludzie są igrzyska olimpijskie. A wy nic o nich. Więc postanowiłem założyć taki temat. Napiszcie tu komu kibicujecie, u kogo liczycie na medal itd. itp.
Olimpiada
Polacy mają denna kadre sportową -.-" Kibicuje tylko siatkarzom - jedynym zaskoczeniem jest jedyny (jak narazie) złoty medal dla polski.
no i dzis rano 2 srebro
dorobek medalowy sie powieksza
Co nie zmienia faktu, że polska i tak ma jedną z najsłabszych kadr sportowych w europie -.-'
taaa, i dlatego zdobywamy kolejny zloty medal tym razem w wioslarstwie
Czemu ty mnie uprzedzać musisz? Też chciałem to napisać
btw. Coś mi mówi, że zmienię zdanię
i teraz braz w zapasach kobiet:P
A ja tylko siedze na kompie albo z kolegami na zewnątrz, a igrzyska mnie mało interesują ^^
A ja tylko siedze na kompie albo z kolegami na zewnątrz, a igrzyska mnie mało interesują ^^
a ja robie to samo co Ty + ogladam finaly
OoO wow olimpiada yeaaa nastepna impreza by pokazac jakim to porazkowym narodem jestesmy yeaaa nasz zwiazek sportowy jest albo tak biedny albo tak skorumpowany ze poprostu bez prywatnych firm sponsorowych ktora wyda w ciebie kase (np. Pudzian) nigdy do niczego sie nie dojdzie
Ja juz mialem dosc tej parodii sportu po Euro2008
Śmieszą mnie ludzie którzy nigdy w życiu sportu żadnego nie trenowali i tylko oglądając olimpiadę krytykują ze jesteśmy słabi
Jak taki cwaniak to sam sie zmierz z nasza “słaba” kadrą i pokaż na co cię stać! Dla każdego sportowca sam występ na Olimpiadzie jest wielkim wyzwaniem i naprawdę trudno osiągnąć odpowiednie minimum… Trochę szacunku panowie (i panie)…
Dobra dobra. To, że ktoś nie jest sportowcem nie znaczy ze nie można krytykować. Ja tam w sumie byłem przygotowany na taki obrót spraw. Śmieszył mnie tylko prezes tej organizacji mkl czy coś takiego, który przed igrzyskami w wywiadzie do faktów powiedział "Gwarantuje państwu 11 medali". Jego wydawanie sądów zasługuje na krytykę bo co on może gwarantować siedząc za biurkiem?
Śmieszą mnie ludzie którzy nigdy w życiu sportu żadnego nie trenowali i tylko oglądając olimpiadę krytykują ze jesteśmy słabi Jak taki cwaniak to sam sie zmierz z nasza "słaba" kadrą i pokaż na co cię stać! Dla każdego sportowca sam występ na Olimpiadzie jest wielkim wyzwaniem i naprawdę trudno osiągnąć odpowiednie minimum... Trochę szacunku panowie (i panie)...
Mozliwe ze cie smieszy a mnie i tak smieszy to co sportowcy soba reprezentuja w polsce. Nasz kraj ma wieeele nieodkrytych talentow... ale kto ci wyda kase by ich znalesc? Noo wlasnie... Dla tego musimy polegac na tym co mamy... a to co mamy jest smiechowe. Wroce do przypadku z Euro 2008 gdzie gdyby nie Leo, Roger nigdy by nie dostal obywatelstwa Polskiego. A w samym meczu pokazal ze mu zalezy.... chociaz jemu.
Sam smigam w sporcie FMX rok temu na zawodach polski mialem okazje pogadac z "mistrzem Polski" Ktory tak naprawde nie potrafi zrobic Supermana na crossie... A raczej robi go zalosnie. A kiedy ja go zrobilem powiedzial tylko "dobrze dobrze". Rozwalil mnie tym textem.
BTW: odrazu mowie nie jestem tez Patriota
Skoro jesteś taki za***isty to czemu to on jest mistrzem Polski a nie ty ?
BTW: od razu mowie JA jestem Patriota
Ey Ey Ey - Kroolik jesteś patriotą i ja też - owszem masz rację ale to oni reprezentują Polskę i niech robią to godnie. A nie to co się stało w zespole polskich florecistek - no bez jaj...
Spawn - masz prawo krytykować jak każdy, tego nam nikt nie zabroni.... A to że śmiagasz w sporcie FMX to bravo dla ciebie ale no cóż - Kroolik ma trochę racji.
Skoro jesteś taki za***isty to czemu to on jest mistrzem Polski a nie ty ?BTW: od razu mowie JA jestem Patriota
Wlasnie tu jest maly problem. Nawet nie chodzi o sponsorow bo teraz juz mialbym z 3. Bardziej mi chodzi o to ze takie zycie to ciagle treningi. A ja teraz koncze studia mam zapewniona fajna robote i kobiete z ktorej nie zrezygnuje dla sportow. Dla tego zostaje przy amatorce. Poprostu kobieta mi by nie pozwolila. Czemu? Bo bylem juz 3 dni na Ojomie a potem 5 miechow z drutami w nodze.
Ale mistrzostwo amatorow mam
Sorka za moje podejscie ale to przez sama Polske taki jestem gdzie sie zyje wedlug prawa "dymasz albo jestes dymany"
@EDIT Aaa nie sorka podoba mi sie gra Polskich Siatkarzy. Tutaj akurat jest swiatowy poziom
Ano, przed chwilą wygrali! Ładny, wyrównany mecz, pokazali na co ich stać!
Fajnie ze wygrali... ale mi nie o to chodzilo. Bo jezeli chodzi o siatkowke(z sportow ogladanych) jestesmy naprawde teamem przed ktorym trzeb czuc szacunek.
Nie można tez zapomnieć o pływaniu, to ze nie wyszło im na Olimpiadzie nie oznacza ze nie można sie z naszymi pływakami liczyć. Piłka ręczna, podnoszenie ciężarów... W Polsce jest dużo dobrych sportowców oprócz Małysza, reprezentacja w siatę i Leo -.-'
Przyznam, że podczas Euro nasi piłkarze się nie popisali, lecz nie można miec wontów do Leo bowiem dzięki niemu się na Euro znalezliśmy....