Olimpiada

Ludzie są igrzyska olimpijskie. A wy nic o nich. Więc postanowiłem założyć taki temat. Napiszcie tu komu kibicujecie, u kogo liczycie na medal itd. itp.

Polacy mają denna kadre sportową -.-" Kibicuje tylko siatkarzom - jedynym zaskoczeniem jest jedyny (jak narazie) złoty medal dla polski.

no i dzis rano 2 srebro :)

dorobek medalowy sie powieksza :)

Co nie zmienia faktu, że polska i tak ma jedną z najsłabszych kadr sportowych w europie -.-'

taaa, i dlatego zdobywamy kolejny zloty medal :) tym razem w wioslarstwie ;)

Czemu ty mnie uprzedzać musisz? Też chciałem to napisać :P

btw. Coś mi mówi, że zmienię zdanię :D

i teraz braz w zapasach kobiet:P

A ja tylko siedze na kompie albo z kolegami na zewnątrz, a igrzyska mnie mało interesują ^^

A ja tylko siedze na kompie albo z kolegami na zewnątrz, a igrzyska mnie mało interesują ^^

a ja robie to samo co Ty + ogladam finaly :)

OoO wow olimpiada yeaaa nastepna impreza by pokazac jakim to porazkowym narodem jestesmy yeaaa :D nasz zwiazek sportowy jest albo tak biedny albo tak skorumpowany ze poprostu bez prywatnych firm sponsorowych ktora wyda w ciebie kase (np. Pudzian) nigdy do niczego sie nie dojdzie :) Ja juz mialem dosc tej parodii sportu po Euro2008

:lol::lol::lol: Śmieszą mnie ludzie którzy nigdy w życiu sportu żadnego nie trenowali i tylko oglądając olimpiadę krytykują ze jesteśmy słabi :lol::lol: Jak taki cwaniak to sam sie zmierz z nasza “słaba” kadrą i pokaż na co cię stać! Dla każdego sportowca sam występ na Olimpiadzie jest wielkim wyzwaniem i naprawdę trudno osiągnąć odpowiednie minimum… Trochę szacunku panowie (i panie)…

Dobra dobra. To, że ktoś nie jest sportowcem nie znaczy ze nie można krytykować. Ja tam w sumie byłem przygotowany na taki obrót spraw. Śmieszył mnie tylko prezes tej organizacji mkl czy coś takiego, który przed igrzyskami w wywiadzie do faktów powiedział "Gwarantuje państwu 11 medali". Jego wydawanie sądów zasługuje na krytykę bo co on może gwarantować siedząc za biurkiem?

Śmieszą mnie ludzie którzy nigdy w życiu sportu żadnego nie trenowali i tylko oglądając olimpiadę krytykują ze jesteśmy słabi Jak taki cwaniak to sam sie zmierz z nasza "słaba" kadrą i pokaż na co cię stać! Dla każdego sportowca sam występ na Olimpiadzie jest wielkim wyzwaniem i naprawdę trudno osiągnąć odpowiednie minimum... Trochę szacunku panowie (i panie)...

Mozliwe ze cie smieszy a mnie i tak smieszy to co sportowcy soba reprezentuja w polsce. Nasz kraj ma wieeele nieodkrytych talentow... ale kto ci wyda kase by ich znalesc? Noo wlasnie... Dla tego musimy polegac na tym co mamy... a to co mamy jest smiechowe. Wroce do przypadku z Euro 2008 gdzie gdyby nie Leo, Roger nigdy by nie dostal obywatelstwa Polskiego. A w samym meczu pokazal ze mu zalezy.... chociaz jemu.

Sam smigam w sporcie FMX rok temu na zawodach polski mialem okazje pogadac z "mistrzem Polski" Ktory tak naprawde nie potrafi zrobic Supermana na crossie... A raczej robi go zalosnie. A kiedy ja go zrobilem powiedzial tylko "dobrze dobrze". Rozwalil mnie tym textem.

BTW: odrazu mowie nie jestem tez Patriota :D

Skoro jesteś taki za***isty to czemu to on jest mistrzem Polski a nie ty ?

BTW: od razu mowie JA jestem Patriota

Ey Ey Ey - Kroolik jesteś patriotą i ja też - owszem masz rację ale to oni reprezentują Polskę i niech robią to godnie. A nie to co się stało w zespole polskich florecistek - no bez jaj...

Spawn - masz prawo krytykować jak każdy, tego nam nikt nie zabroni.... A to że śmiagasz w sporcie FMX to bravo dla ciebie ale no cóż - Kroolik ma trochę racji.

Skoro jesteś taki za***isty to czemu to on jest mistrzem Polski a nie ty ?BTW: od razu mowie JA jestem Patriota

Wlasnie tu jest maly problem. Nawet nie chodzi o sponsorow bo teraz juz mialbym z 3. Bardziej mi chodzi o to ze takie zycie to ciagle treningi. A ja teraz koncze studia mam zapewniona fajna robote i kobiete z ktorej nie zrezygnuje dla sportow. Dla tego zostaje przy amatorce. Poprostu kobieta mi by nie pozwolila. Czemu? Bo bylem juz 3 dni na Ojomie a potem 5 miechow z drutami w nodze.

Ale mistrzostwo amatorow mam :D

Sorka za moje podejscie ale to przez sama Polske taki jestem gdzie sie zyje wedlug prawa "dymasz albo jestes dymany" :D

@EDIT Aaa nie sorka podoba mi sie gra Polskich Siatkarzy. Tutaj akurat jest swiatowy poziom :)

Ano, przed chwilą wygrali! Ładny, wyrównany mecz, pokazali na co ich stać!

Fajnie ze wygrali... ale mi nie o to chodzilo. Bo jezeli chodzi o siatkowke(z sportow ogladanych) jestesmy naprawde teamem przed ktorym trzeb czuc szacunek.

Nie można tez zapomnieć o pływaniu, to ze nie wyszło im na Olimpiadzie nie oznacza ze nie można sie z naszymi pływakami liczyć. Piłka ręczna, podnoszenie ciężarów... W Polsce jest dużo dobrych sportowców oprócz Małysza, reprezentacja w siatę i Leo -.-'

Przyznam, że podczas Euro nasi piłkarze się nie popisali, lecz nie można miec wontów do Leo bowiem dzięki niemu się na Euro znalezliśmy....