Ołwerłocz - Wielki powrót!

Siemanko

Aktualnie wróciłem do Overwatch'a i gra wciągnęła mnie jak nigdy. Jakby znaleźli się jacyś chętni to zapraszam do wspólnej gry z użyciem jakiegoś Skype, Discorda czy innego Team Speaka, ażeby się mniej stresować przed randomy czy hejterów. Nie wymagam niczego wielkiego od graczy, co najwyżej poczucia humoru, dystansu do siebie i do gry (Świadomość, że to TYLKO gra - konieczna). Zapraszam, mój battletag macie w profilu.

BUMP

Kilka osób do gry już jest :D

Koleżko, wysłałem Ci 2 dni temu zaproszenie. Zaakceptuj, chętnie dołączę się do gry!

Trzeba było od razu napisać :D Nie usuwałem zaproszenia, ale też nie akceptuję takich niezapowiedzianych zaproszeń, bo nigdy nie wiesz czy to nie jakiś random z gry, którego wolałbyś uniknąć. Zaakceptowane :)

Derpik ja czasem klikam, z ekipą to mogę nawet częściej, złap mnie na disco jak będziesz chciał pif paf.

Wciąż zapraszam :D Im więcej ludzików do gry tym fajniej się gra. Wciągnąłem się jak nigdy, już prawie 100 B)

Siemanko

Aktualnie wróciłem do Overwatch'a i gra wciągnęła mnie jak nigdy. Jakby znaleźli się jacyś chętni to zapraszam do wspólnej gry z użyciem jakiegoś Skype, Discorda czy innego Team Speaka, ażeby się mniej stresować przed randomy czy hejterów. Nie wymagam niczego wielkiego od graczy, co najwyżej poczucia humoru, dystansu do siebie i do gry (Świadomość, że to TYLKO gra - konieczna). Zapraszam, mój battletag macie w profilu.