Olx

Witam. Chcialbym sprzedać konto w grze na serwisie OLX.pl. Chcialbym sie dowiedziec w jaki sposob ustawic caly szablon przedmiotu, zeby mozna latwo znalezc mojoa oferte lub zeby to wyglądalo jakos ładnie. Zeby nie bylo czegos takiego ze chce sprzedac konto np w lolu i dodaje oferte do przedziału z pralkami czy innymi takimi przedmiotami. Proszęo pomoc ;d

Ty tak poważnie???

Piszesz tytuł, informacje o produkcje (w tym wypadku bohaterowie i skiny), dajesz zdjęcia statystyk czy czegoś tam. Nie wiem, nie grałem w LoLa. Tylko może nie podawaj nazwy konta bo Ci bana wlepią.

Kurde najważniejsze informacje...

Wykup sobie za parę zł wyróżnienie to będzie cały czas na głównej stronie.

Zawsze możesz popatrzeć na jakieś ogłoszenia kont np.: na Allegro jeśli nie wiesz jak powinno to wyglądać.

Leń.

548927ea4b0f6dbf.png

W okienku z tytułem musisz wpisać najpierw nazwę gry, a potem dopiero dopisać co chcesz sprzedać np. Metin2 Wojownik Body 70 lvl.

Jak dodasz fotki to zwróć uwagę by nie były to już wcześniej używane zdjęcia z innych aukcji lub bezpośrednio od producenta gry bo takie standardowe grafiki zostaną automatycznie blokowane.

Najlepiej jakbyś sam zrobił zdjęcia i je tam wkleił. Co do kategorii to na grafice, którą tutaj wkleiłem wszystko jest.

Tak jak kolega wyżej napisał warto zapłacić parę zł i mieć przez kilka dni, tygodni swoje ogłoszenie na głównej stronie, ale to oczywiście już zależy od tego, czy przedmiot, który wystawiasz jest tego warty. ccfdbdca0234205f.png

Witam. Chcialbym sprzedać konto w grze na serwisie OLX.pl. Chcialbym sie dowiedziec w jaki sposob ustawic caly szablon przedmiotu, zeby mozna latwo znalezc mojoa oferte lub zeby to wyglądalo jakos ładnie. Zeby nie bylo czegos takiego ze chce sprzedac konto np w lolu i dodaje oferte do przedziału z pralkami czy innymi takimi przedmiotami. Proszęo pomoc ;d