Szukałem i nie znalazłem tematu o tej stronce.
W tym temacie opiszę trochę tę stronkę. Na tej stronie możecie odprężyć się po szkole/pracy. Jest to zbiór mini-gier. W niektórych gram można zarabiać coin's za które można kupić różne dodatki takie jak ubranka lecz niektóre rzeczy są darmowe. Do gier tam będących zaliczają się gry przypominające : UNO, glofa, bombermana, kalambury(po angielsku), gokarty, gokary na arenie i wiele innych.
(pogrubione gry są w 3d)
Balloono:
Gra typu bomberman. Zamiast bomb używasz balonów z wodą a zamiast człowiekiem jesteś małpą. Dodatkowo można dokupić ubrania. Zasady jak w bombermanie lecz z jednym wyjątkiem prócz zbierania ulepszeń jak np. szybkość czy ilość balonów rzuconych naraz po śmierci dostajesz na 5s. bańkę która może zapewnić ci śmierć jeśli ktoś(oprócz cię) przebije ją balonem albo przebiegając przez nią.
BallRacer:
Wyścigi 2d (tzn. od boku)zwierzaków w kołowrotkach . Na początku jesteś Zacienionym chomikiem. Później można dokupić inne zwierzę, flagę lub inny kołowrotek.po drodze zbieramy dopalacze których używamy za pomocą spacji.
Booya!:
Gra identyczna jak UNO. Są cztery kolory: czerwony, zielony, żółty, niebieski oraz różne oznaczenia z każdego koloru liczby od 0 do 9, dobieranie 2 kart(przez przeciwnika) oraz "skip"(omija następną osobę). Istnieją karty bez koloru dobieranie 4 kart (przez przeciwnika dodatkowo zmienia kolor) oraz zmiana koloru.
Na stornie jest więcej gier lecz trudno wszystkie opisać. Zachęcam do rejestracji.
Strona Główna: http://www.omgpop.com
screeny:
PS: Przepraszam za ewentualne błędy, jest to mój pierwszy opis. Błędy podawajcie spróbuje je poprawić. Dziękuje za uwagę.