Jeżeli ktoś chcę wypróbować nowy tryb gry to jest on już dostępny na pbe. Queue działa normalnie, ale sam nie grałem tego, bo mi się nie chce : )

Jeżeli ktoś chcę wypróbować nowy tryb gry to jest on już dostępny na pbe. Queue działa normalnie, ale sam nie grałem tego, bo mi się nie chce : )
cóż za tryb to jest?
Czy to jest czasem nie ten tryb gdzie wszyscy grają jedną postacią? Dla przykładu 5 x blitz vs 5 x nida
tak to ten tryb, niestety na SR
W niestandardowych możesz podobno na każdej mapie.
Wiem, ale to tak jak zagranie arama na blindpicku. Niby można, ale czekasz godzinę.
Gralem fajne 5x nasus vs 5x katarina albo 10 shaco vs 5 blitzcrank
Ciekawe kiedy każdy będzie mógł grać na tym trybie.. Nie mogę się doczekać *.*
Mały update dla osób, które nie widziały jak to działa.
Ciekawe 4 osoby maja blitza jedna nie ma, później 3 osoby maja nidale 2 nie mają, będzie się długo na grę czekać.
@ to od 30 levela czy od 6 czy od 1 bo nie wiem :/
Banujesz jak podczas grania rankingowych. Po 3 każda strona, po czym champ wybiera większość. Jeżeli 2 wybierze Annie, a reszta inne losowe postaci, to wszystkim z automatu wrzuci Annie. Nie trzeba długo czekać, wszystko idzie sprawnie, aczkolwiek zastanawiam się.. Czemu SR.. Przecież to tryb 4fun więc powinien być dostępny na mapie od AR, ew na dominionku
Na razie tylko na PBE gdzie masz instant 30 więc nie wiadomo od którego bd normalnie dostępne
Jeszcze jedno pytanie, czy będzie to na botach, bo chcemy z kumplami zobaczyć czy da się wygrać supportem
Jeszcze jedno pytanie, czy będzie to na botach, bo chcemy z kumplami zobaczyć czy da się wygrać supportem
To sobie zagrajcie normala, przecież to nie ranked żeby potem płakać o przegraną........Problem tkwi w tym czy większość waszego teamu (tzn. 3 osoby) wybiorą tą postać co wy.
AA to jest na normalu dostępne?
A ja się wystraszyłem że tylko ranked, ufff.
@up dzienki wielnki dzieenki
Mnie ten tryb odrzuca i wiem , że nawet raczej nie zagram choć raz bo dla mnie nie ma w tym nic ekscytującego, ale to moje zdanie i mam nadzieje, że reszcie się spodoba. Mam nadzieje, że będzie Magma Chamber 2x2 rankedowa abym mógł w końcu ze znajomym bez randomów pograć w spokoju.