Witam
mam kilka pytań
1 w którym mniej więcej odcinku Zoro Zrobi 2 letnią przerwę ? i w którym odcinku wróci .
2. Kiedy najlepiej oglądać filmy kinowe tzn np po którym odcinku najlepiej zobaczyć 1 film , a po którym odcinku 2 itp
Witam
mam kilka pytań
1 w którym mniej więcej odcinku Zoro Zrobi 2 letnią przerwę ? i w którym odcinku wróci .
2. Kiedy najlepiej oglądać filmy kinowe tzn np po którym odcinku najlepiej zobaczyć 1 film , a po którym odcinku 2 itp
1. Drużyna rozdziela się około 405 odcinka, 2 letnia przerwa Zoro zaczyna się około 515 odcinka, wracają do siebie jakoś w 517 odcinku.
2. Tutaj nie umiem odpowiedzieć, bo nie oglądam fillerów.
gdy drużyna rozdziela w 405 odcinku to Zoro też się od nich rozdziela czy zostaje z luffym ? czy znika na ileś tam odcinków z akcji ?
Luffy zostaje sam w ostatnim acrze przed przeskokiem.
Filmy na serwisie wbijam mają datę, więc można oglądać film zgodny z rokiem przy którym oglądasz odcinki. Osobiście jak nadgoniłem anime to obejrzałem 2 najnowsze filmy i było całkiem spoko, ale nie wnoszą one nic do serii a jedynie poszerzają jako tako fabułę (coś jak fillery) co nie zmienia faktu że super się je oglądało, chociażby dla zobaczenia nowych owoców.
wiecei może w którym mniej więcej odcinku pojawi się Law ?
i czy jest on tylko w jakiejś konkretnej sadze czy po debiucie już cały czas się pokazywany ?
1 raz na Sabaody prawdodobnie w 392, potem na końcu wojny i troszke po, potem przerwa aż do tej zimowej wyspy z Clownem.
Witam
mam kilka pytań