Onigiri Online

Siemka.

Niedawno rozpocząłem swoją przygodę z tą gierką i poszukuje chętnych osób do wspólnej gry. Mogą być to osoby nowe jak i doświadczeni gracze, którzy pomogą opanować z czym się to wszystko je :)

Godziny, w których mógłbym spędzać czas w grze to popołudnia + wieczory w poniedziałki + środy (co 2 tygodnia) oraz praktycznie całe piątki i soboty.

Jeżeli ktoś chce info na temat mojej osoby zapraszam pw.

Widziałeś może jak z populacją? Ostatnio sam chciałem sobie nieco pograć, ale nie wiem czy warto próbować

Ogólnie to w pierwszym mieście cały czas jest po 70+ sklepów plus jakieś 30 osób, trochę ludzi się też spotyka na tej gdzie znajdują się dungi. Są jeszcze kolejne miasta potem, ale nwm jak to tam wygląda, bo jeszcze nie byłem, ale ogólnie to cały czas się kogoś po drodze spotyka.

Siemka.

Niedawno rozpocząłem swoją przygodę z tą gierką i poszukuje chętnych osób do wspólnej gry. Mogą być to osoby nowe jak i doświadczeni gracze, którzy pomogą opanować z czym się to wszystko je :)

Godziny, w których mógłbym spędzać czas w grze to popołudnia + wieczory w poniedziałki + środy (co 2 tygodnia) oraz praktycznie całe piątki i soboty.

Jeżeli ktoś chce info na temat mojej osoby zapraszam pw.