Up- Co ty się tak napinasz? Kozak w necie Pi*** w świecie? Ogarnij się trochę kolego.
Poza tym ogarnięty Teemo jest kontrą prawię na każdego. Tak jak Talon lub Galio na midzie
Up- Co ty się tak napinasz? Kozak w necie Pi*** w świecie? Ogarnij się trochę kolego.
Poza tym ogarnięty Teemo jest kontrą prawię na każdego. Tak jak Talon lub Galio na midzie
Up- Co ty się tak napinasz? Kozak w necie Pi*** w świecie? Ogarnij się trochę kolego.Poza tym ogarnięty Teemo jest kontrą prawię na każdego. Tak jak Talon lub Galio na midzie
BUAUAHAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUAHUAHUAHUAHAUHUA
Dobra, udało ci się, zjebałęm się z krzesła.
Ogarnij pierw gre potem się wypowiadaj ok?
Hejtuje takie śmiecie jak ty bo pier**lisz takie głupoty, że przykro pisać, a ludzie to czytają i wierzą i potem jest coraz więcej noobów w Lolu.
@UP
Huhuh, mam 1300 elo i będę klnął na wszystkich, którzy(według mnie) nie mają racji! Zacznij proponować 1v1
Jezeli chodzi o Zeda to ma zaiste ciekawy lore, ale czy ogolnie jest taki uzyteczny to nie wiem.
#Beleram
Nie wiem co probowales upozorowac, ale zachowujac sie w ten sposob to wywolales u mnie nutke wspolczucia. Jestes czlowiekiem, ktorego naprawde nie zycze nikomu spotkac w champion select'cie, bo to widac, ze stac cie tylko na flaming i rage.
Beleram- Taa już widzę jak słucham się userka który dopiero co dołączył. Człowieku, życzę ci byś dostał perma bo przez takich ludzi jak ty to forum zaczyna się powoli psuć. I właśnie tez przez takich polacków LoL robi się crapem. Wchodzi taki do gry i tylko flamuje sam grając szit. Ogarnij się proszę cię.
Grałem nim na PBE, ale tam poziom jest tak niski że nie jestem wstanie stwierdzić czy jest mocny. Pewnie jak każdy asasyn nic nie będzie robić w late.
BUAUAHAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUAHUAHUAHUAHAUHUADobra, udało ci się, zjebałęm się z krzesła.Ogarnij pierw gre potem się wypowiadaj ok?Hejtuje takie śmiecie jak ty bo pier**lisz takie głupoty, że przykro pisać, a ludzie to czytają i wierzą i potem jest coraz więcej noobów w Lolu.
Zaraz się zagryziecie, po co te nerwy. Jak ktoś nie chce, to niech nie gra, a nie potem hejtuje grę, i co on nie potrafi. Wracając do tematu, to nowa klasa mnie nie interesuje. Nie lubię assasin'ów, wolę ranger (danger) lub tanker'ów. Za chwilę wprowadzą nową klasę, i znowu kłótnia ?. Niech każdy gra taką postacią jaką chce, tylko aby robił to dobrze . Bo, co z tego wezmę nowego przywoływacza, wogóle jej nie znając attrybutów, i polegnę na placu boju. Poznać swoją lubę (postać), to dopiero wyczyn, grać nią jak najlepiej potrafisz, większa sztuka.
A ja mam juz 5000 IP i od razu zamierzam go kupic
hjehje
A ja mam juz 5000 IP i od razu zamierzam go kupic
Jak ci się podoba, to czemu nie xD.
Dla mnie postać poza fajnymi skillami i użytecznośćią musi fajnie wyglądać. Nie chce grać jakimś żelkiem, albo koniem w ostateczności wiewiórką
Dla mnie postać poza fajnymi skillami i użytecznośćią musi fajnie wyglądać. Nie chce grać jakimś żelkiem, albo koniem w ostateczności wiewiórką
Stwiedzam iż masz nie więcej niż 15/16 lat fajny wyglad postaci OP dobieranie champow wedlug wygladu fajna sprawa na rankedzie
PS. LoL to nie pokaz piękności to gra w której musisz wygrywać liczą sie skille i przydatność postaci a nie jej wygląd
Dlatego ja gram w dote a nie w lola, a z Belramem sie zgadzam w 100%
Stwiedzam iż masz nie więcej niż 15/16 lat fajny wyglad postaci OP dobieranie champow wedlug wygladu fajna sprawa na rankedzie PS. LoL to nie pokaz piękności to gra w której musisz wygrywać liczą sie skille i przydatność postaci a nie jej wygląd
Multi Beleram'a czy kolejny spinacz? Ogarnijcie się internetowe kozaczki, bo jedyne co wzbudzacie to współczucie. Co jest złego w tym, że koles chce by postać fajnie wyglądała? Zresztą napisał POZA FAJNYMI SKILLAMI I UŻYTECZNOŚCIĄ...
Spokojnie Chiron. To już są ludzie którym gra przysłoniła rzeczywistość. Niestety ale tacy też są. Bez hobby tylko siedzą w swoich domkach i bija ELO jak zombie.
Różnie może z nim być,jak będzie 100% OP to nerf w ciągu tygodnia.Jeśli OP w 65% z ukrytym potencjałem i mechaniką jak jayce to nerfa dostanie dużo później jak ludzie odkryją jego moce jak u Ezreala.Wszystko wyjdzie w praniu.
@UP
Albo jest możliwość, że ludzie będą płakać jaki to on OP, bo nie będą wiedzieli jak go kontrować, a Riot nic z nim nie zrobi.. Weźmy np. Dariusa i Rengara. Ten pierwszy był 5x bardziej "OP" niż Rengar, a nerfa dostał tylko na pasywkę, gdzie Rengarowi znerfili cały skillset + unique item. Co do Darka to pewnie ktoś się przyczepi, że dostał nerfa na ulta, ale to były tylko bugi, które zostały naprawione (zabicie klona Shaco czasem resetowało ult).
A czy to złe, że mu się postać podoba . Ja gram Ash'e i też ona mi się podoba, znam jej wady i zalety, niektórzy nie grają aby być "Kimś" w tej grze. Pamiętajmy gra zespołowa, bez granej drużyny padniemy po minucie lub dwie. Będę bronił LoL'a, owszem ma waday, ale nie powód hejtowania gry. Ktoś napisał, że woli Hon'a - gra jest chyba bardziej trudniejsza od LoL'a tak mi się wydaje . Jak mi szmelc pozwoli, to sprawdzę smite
.
nic specjalnego przyfarcił i tyle