https://www.youtube.com/watch?v=TgepGv4kM_A zachęcam do oglądania i pokazywania innym
OP ZED radze zbierać na niego
rozpędziłem się
Nie no jesteś taki za***isty , że założyłeś konto tylko po to by się pochwalić? A wiesz co nie kupię go. I co zrobisz w tym wypadku? Jak mam gdzieś twoje rady. A i Innym też nie pokaże. Taki jestem zuy
Ja nie przepadam za assasinami i też go nie kupie... za to z przyjemnością będę go zabijał.
[sarkazm ON] Super filmik [sarkazm OFF]
Prawie każdy nowy champ jest op, przez pierwszy tydzień.
Moja kochana Ash'e rozwali go w minutę. A tak poważnie, to nie poważny ten temat. To już wolę zakupić
skina Ash'e . A tak na marginesie, to ten temat by można zamknąć, bo nic nowego nie wnosi
.
Każdy nowy champion jest OP, dopóki ludzi nie wiedzą jak go kontrolować
@UP
szczera prawda. pamiętacie OP diane? albo dariusa? raz że na wszystko są kontry więc nie płaczcie że będzie op bo znajdą sie postacie które go pocisną. a dwa na początku będzie OP , normalnie będzie ciskał(puki się kontry nie znajdą) i kosił ale i tak dostanie nerfa ^^ mowie wam najpierw bedzie podnieta a po nerfie tylko nieliczni będa nim grać
PS. przykład : rengar (jedna z moich ulubionych postaci przed nerfem ;( )
bo riot nie jest głupi wydają op chara z promocja na skina i myk zarobki jak się patrzy
Nie OP, poprostu grales z noobami
Z tym że rengar faktycznie był zbyt mocny. Wyjdzie Zed i zacznie się płakanie jaki to on nie jest op przez ten tydzień, dwa, a potem znajdą ludzie kontry.
Rengar był słaby dlatego buffa dostał. Teraz tylko nerfy skleja. Problemem jest to, że Riot robi sztuczny balans. Niby jest wyrównanie, ale niektóre champy będą jednak trochę silniejsze od innych by Riot mógł zarobić.
To twój filmik? Jeżeli tak to wiedz, że suba nie dostaniesz. Nie podoba mi się twój styl gry i mówienia. Zed op nie jest. Zagrasz z noobami kilka gier i już OMG OP NERF NOOB CHAMP. Jeżeli np lee sinem będę miał staty 25/1/15 na rankedzie to znaczy, że jest OP? Nie po prostu tu liczy się ogar 2 teamów. Nawet jeżeli mocno bije Riot da mu nerfa, że skille kosztują 15 energii więcej i pograne. To tak jak kennen. Wbije się w TF z E walnie Q i W. I nie ma energii na ulta. Tym trzeba umieć grać. Jak dla mnie postacie z energią są najtrudniejsze. Musisz wiedzieć czy walnąć z jednego skilla i nie mieć energii na ew ucieczke, czy zostawić energię i przeżyć.
Nie lubie Dariusa. A co do Zed'ka pożyjemy zobaczymy ...
OP W CHOY!
Jak ja kocham takie lowy
Zanim wyjdzie z PBE na Globala to wyłapie na ryj 150 nerfów i buffów, żeby był w miarę zbalansowany (czytaj: ro***erdalał wszystko przez 2 tyg. żeby dostać nerfa przed wyjściem nowego champa).
Lepsza wersja talona? Talon robi z niego majonez
BTW. Diana still OP, tylko trzeba umieć grac, Darek był jest i będzie gównem.
@Down
Buhauahuahua, raczej on twojego Teemo na shurikena
Tak się składa, że jest to kolejna kontra na tego małego wkurwiającego śmiecia

Mój Teemo ma go na grzyba.
@Up - Nie moja wina, że Teemolec jest ultra op'em tylko dla prosów.
mój hecarim ma go na pierdnięcie a sejuani karmi nim świnie hehe
Mój Teemo ma go na grzyba.@Up - Nie moja wina, że Teemolec jest ultra op'em tylko dla prosów.
Buhauahuahua teemo pada od kazdego champa z gap closerem (jax, talon, kassadin, irelia i właśnie zeda) , ale ty jesteś pewnie prosem (unranked) i wszystko ciśniesz
Buhauahuahua teemo pada od kazdego champa z gap closerem , ale ty jesteś pewnie prosem (unranked) i wszystko ciśniesz
Wmawiaj to sobie za każdym razem, gdy ktoś grający Teemo cie składa
Wmawiaj to sobie za każdym razem, gdy ktoś grający Teemo cie składa
Wiesz, nie pamiętam kiedy ostatnio przegrałem z Teemo, chyba jeszcze na twoim poziomie - 1100-1200 elo - bo na moim elo mało kto go pickuje, a jak pickuje to tylko dla controwania champów typu Darius, Garen, oops sorry tych chamów też nikt nie pickuje , że ty wygrywasz nim na NOrmalach, gdzie można i soraką AD wycarowac to nie czyni z ciebie prosa czopku