Opcja wypłacania datków na portal

Oj Baal, jak chcesz powiększać sobie e-peena mając napis "Donator" w sygnaturce to jest wiele stron które na to pozwala, może pomyśl o zmianie. I nam i Tobie wyjdzie to na dobre...Generalnie jestem na nie, wystarczy mi, że gry są P2W, nie potrzebuje jeszcze masy dzieci na forum uważających że im wszystko wolno, bo rzuciły 5zł dla Guru.

Oj Yamiji, widać że czytanie ze zrozumieniem to nie jest Twoja mocna strona. W sumie to już nie chce mi się odpowiadać na argumenty pozbawione sensu, także pasuję.

Oj Baal, jak chcesz powiększać sobie e-peena mając napis "Donator" w sygnaturce to jest wiele stron które na to pozwala, może pomyśl o zmianie. I nam i Tobie wyjdzie to na dobre...Generalnie jestem na nie, wystarczy mi, że gry są P2W, nie potrzebuje jeszcze masy dzieci na forum uważających że im wszystko wolno, bo rzuciły 5zł dla Guru.

To nie jest "5 złotych dla Guru". To tak naprawdę wyjdzie na dobre dla wszystkich, nie tylko dla administracji czy osób, które będą chciały wpłacić pieniądze. "Masa dzieci latająca po forum, jakby im wszystko wolno" - z donacją czy bez, ten tekst przewija się przy każdej wymianie zdań na byle jaki temat. Bez względu czy to temat donacji, czy temat o modach, czy o jakimś innym błachym problemie.

Nie potrafie was zrozumieć..

To że ktoś wpłacił dotacje.. nie znaczy, że wszystko może - od tego bany :), żeby dzieciarnie nauczyć szacunku.
Admin musi być równy(czasami wredny) oczywiście nie może przesadzać.

P2W? jakie P2W?..
P2W to gry, gdzie bez wydawania pieniędzy bardzo ciężko coś osiągnąć, a nie brak reklam i jakaś ranga na forum..
ranga jest po to, żeby się wyróżniać - nic to nie daje.. jedynie satysfakcje.

Pula nagród też nie jest zła.. dla darmowych userów też przecież możecie zrobić takie coś :) - wirtualna gotówka(za dotacje) i za konkursy na forum(przykład).
jest tysiące forum z dotacjami i jakoś nie widzę takiego hejtu jak tu..

Adblock? naprawdę? oglądacie coś/kogoś dzień w dzień i nie dajecie mu zarobić?
A może to zależy, jednak od wieku?, bo ja naprawdę nie potrafię zrozumieć jak człowiek może mieć ból d*py o dotacje..
nie pasuje ci? idź i zarób.. my jak byliśmy dzieciakami jakoś dawaliśmy rade dorobić.

Bo stawiam na to że ludzie są przeciwni bo "nie mają" więc inny też nie może mieć..

z takim nastawieniem nigdy nic nie osiągniecie(karma).

@edit za negatywne zachowanie odbieralibyście im wirtualną gotówkę z puli nagród..

wystarczy dobry regulamin i mogą sobie pogadać.

Żeby nie było.. wredny nie jestem :), ale szacunek powinien być za szacunek..

Macie fajnych Adminów i Moderatorów.. nie patrzą tylko na siebie, a niektórzy tu mają pretensje o dotacje i wymyślają jakieś P2W :mellow:

Opcja zostanie wprowadzona, ale póki co inne funkcje mają większy priorytet. Temat zamykam, bo się troche wymka z pod kontroli.

Tak jak w temacie. Czy byłaby możliwość wprowadzenia opcji wpłaty datków na portal? W zamian konto na jakiś okres czasu miałoby usunięte reklamy. Przydałaby się też ładna sygnatura na jakiś czas. Myślę że wtedy portal utrzymaliby użytkownicy. Co Wy na to?