Opcje w dodawaniu gry. I oceny

Witam.

Mam propozycję dodania nowej opcji, kiedy dodaje się nową grę.

1. Jeśli zaznaczamy, iż gra jest płatna wyświetla nam się opcja np. Cena gry (około) : XXX zł

Propozycja nie związana z opcjami w dodawaniu nowej gry.

2. Tam gdzie piszę Ocena: XX.XX, można byłoby zamienić to na coś w takim stylu :

Ocena użytkowników: XX.XX

Ocena redakcji: XX.XX

Oczywiście, to było by obliczane średnią ocen.

Proszę o rozpatrzenie tych dwóch propozycji.

Down :

Masz rację przy dodawaniu gry można byłoby dodać jeszcze opcję oceny recenzenta np.

Ocena recenzenta/wstawiającego : XX/XX

Moim zdaniem powinno ujść, ale jeszcze powinna być ocena "recenzenta" lub wstawiającego.

Witam.Mam propozycję dodania nowej opcji, kiedy dodaje się nową grę.1. Jeśli zaznaczamy, iż gra jest płatna wyświetla nam się opcja np. Cena gry (około) : XXX złPropozycja nie związana z opcjami w dodawaniu nowej gry.2. Tam gdzie piszę Ocena: XX.XX, można byłoby zamienić to na coś w takim stylu :Ocena użytkowników: XX.XXOcena redaktorów: XX.XXOczywiście, to było by obliczane średnią ocen.Proszę o rozpatrzenie tych dwóch propozycji.

Oba pomysły są bardzo ciekawe. Postaram się je wprowadzić w najbliższym czasie. Jest jednak jedno "ale". Oceny redaktorów byłby wprowadzane dla popularnych gier lub gier nowododanych gdyż nagłe oddanie głosów na 360 gier przez każdego z redaktorów byłoby bardzo pracochłonne. Jeszcze jest jedna dodatkowa kwestia, jak redaktor nie grał w daną grę to po prostu ma nie zabierać głosu, czy też ocenić grę na podstawie opisów, gameplaya...

Co do 1 postu to poprawię to.

Oba pomysły są bardzo ciekawe. Postaram się je wprowadzić w najbliższym czasie. Jest jednak jedno "ale". Oceny redaktorów byłby wprowadzane dla popularnych gier lub gier nowododanych gdyż nagłe oddanie głosów na 360 gier przez każdego z redaktorów byłoby bardzo pracochłonne. Jeszcze jest jedna dodatkowa kwestia, jak redaktor nie grał w daną grę to po prostu ma nie zabierać głosu, czy też ocenić grę na podstawie opisów, gameplaya...

Nie chodzi mi o to, aby każdy redaktor musiał dać ocenę do danej gry, powiedzmy, że guru grał w daną grę a inny redaktor już nie, to nie znaczy że on musi zagłosować. I tak jak powiedziałeś, jeśli któryś redaktor nie grał w daną grę to po prostu nie głosuje.

Każda gra nie musi być oceniona przez redaktora, jednak gdy któryś z redaktorów grał w daną grę to niech odda głos. Wiem, że to pracochłonne dodać ocenę do 360 gier, ale nie mówię aby się z tym śpieszyć, po prostu jeśli komuś się przypomni o danej grze i pamięta, że gra była solidna to odda głos.

Witam.

Mam propozycję dodania nowej opcji, kiedy dodaje się nową grę.

1. Jeśli zaznaczamy, iż gra jest płatna wyświetla nam się opcja np. Cena gry (około) : XXX zł

Propozycja nie związana z opcjami w dodawaniu nowej gry.

2. Tam gdzie piszę Ocena: XX.XX, można byłoby zamienić to na coś w takim stylu :

Ocena użytkowników: XX.XX

Ocena redakcji: XX.XX

Oczywiście, to było by obliczane średnią ocen.

Proszę o rozpatrzenie tych dwóch propozycji.

Down :

Masz rację przy dodawaniu gry można byłoby dodać jeszcze opcję oceny recenzenta np.

Ocena recenzenta/wstawiającego : XX/XX