Operation7

Witam widzę że ostatnio mało nowych tytułów pojawia się na forum a przecież jest tyle nowych gier które można pokazać innym ja niestety mam mało czasu na to ale....

nie wiem czy o tej grze już była mowa czy nie możliwe że ktoś już w nią grał a mianowicie chodzi mi o OPERATION7.

Nie chce mi się opisywać kto zechce niech sprawdzi instalka mało zajmuje ja jestem w trakcie ściągania.

Oficjalna stronka

Bylo juz o tym MMOFPSie.. jak narazie jest to najrealniejszy FPS z tych darmowych jak Combat Arms czy War Rock.

Bylo juz o tym MMOFPSie.. jak narazie jest to najrealniejszy FPS z tych darmowych jak Combat Arms czy War Rock.

aha to sory nie chciało mi się szukać... ale nie oszukujmy się CA traci przez hakerów...

a co do najrealniejszej to chyba AA też jest darmowa czy się mylę?

Tak AA jest darmowa.

Mozna zrobic donate i miec wlasny room czy cos takiego, moj kuzyn gral, ale nie podobalo mi sie.

te gry powinny trafic na strone...

kurcze mam problem włączam grę klikam na stronce game start włącza się jak się podłączam do servera to mi wyskakuje disconected from server plis login again. Miał ktoś podobny problem ? firewall wyłączony itpierdoły inne też.

Up

ja tez tak czasami mam i jak jeszcze raz , włącze to wszystko jest okey.

A jeśli możecie napiszcie co sądzicie o tej grze? jakie ma plusy miunsy?

Witam widzę że ostatnio mało nowych tytułów pojawia się na forum a przecież jest tyle nowych gier które można pokazać innym ja niestety mam mało czasu na to ale....

nie wiem czy o tej grze już była mowa czy nie możliwe że ktoś już w nią grał a mianowicie chodzi mi o OPERATION7.

Nie chce mi się opisywać kto zechce niech sprawdzi instalka mało zajmuje ja jestem w trakcie ściągania.

Oficjalna stronka