Przepraszam bardzo, ale jaki to spam? To jest argumentacja, której tobie brak. Mówisz tylko: według mnie jest dobry, ja uważam że, nie zdarzyło mi się, z ciebie jest fanboy... ciągle tylko to od ciebie słyszę. D1 nie jest normalnym dobrym zasilaczem.
Zdjęcie jest dobre, dobrze przedstawia o co mi chodzi. Skoro nie potrafisz tego zrozumieć to przestań udzielać się w tematach o IT, bo jak widać nie masz o nich pojęcia. Normalne zasilacze nie mają czegoś takiego. Proszę pokazać mi w którym miejscu nie mam o czymś pojęcia? Ja mogę tobie wytknąć to w kilku miejscach. Choćby skoro o ramie wspomniałeś, 8gb to optimum? NIE. 4gb to minimum? NIE. Pokaż mi grę wykorzystującą choćby 4GB! Pokaż mi grę w której i7 daje przewagę wartą 500zł! Zwykle to jest do 3fps!
Radzę też sięgnąć do słownika i sprawdzić co to fanboy znaczy. Według urban dictionary jest to: A person who is completely loyal to a game or company regardless of if they suck or not.
W którym miejscu można u mnie coś takiego zauważyć? Hmmm? Polecam różne firmy, itd. Ty natomiast upierasz się przy genialności zasilaczy SPC nie przyjmując do świadomości, że one są do kitu. Do kogo ta definicja bardziej pasuje?
Jeśli komuś doradzasz to nie ma tu miejsca na twoje osobiste upodobanie do danej firmy. Nie potrafisz tego zrozumieć i polecasz syf od SPC, chociaż taniej można dostać lepszy sprzęt. Niewiele drożej już znacznie lepszy.
BTW ten tekst o benchmark.pl miał mnie rozśmieszyć czy pokazać jakim specem jesteś, bo masz konto na benchmark.pl? BUAHAHAHAHA... tylko tak mogę to skwitować. Jedyna osoba, która wypisuje tu swoje fanaberie to ty. Ja swoje wypowiedzi argumentuje. Ty twierdzisz, że nie mam racji, bo SPC jest super. Z tego co mi wiadomo na benchmark.pl wymagana jest argumentacja, czy właśnie dlatego się tam nie udzielasz? Bo nie masz argumentów do poparcia tezy o genialności SPC? Gdybyś dowiedział benchmark to wiedziałbyś, że właśnie wczoraj zasilacze SPC M1 zostały wyśmiane i właśnie z forum benchmarka mam tą genialną fotkę. Idź wciskać kit na innym forum.
@TOPIC
Drogi autorze polecam abyś nie brał wypowiedzi speca powyżej na poważnie. Nie odróżnia od dobrego zasilacza od chińskiego śmiecia, nie argumentuje swoich wypowiedzi. Ma braki w wiedzy podstawowej. Jego wymysły są tylko wymysłami, nie potrafi potwierdzić tego co mówi. Twierdzi, że i7 w grach MMO jest znacznie lepsze niż i5, choć nie potrafi tego potwierdzić. Twierdzi, że 8GB ram daje wielką różnicę, również tego nic nie potwierdza (a wszelkie testy nawet temu zaprzeczają!). Tak samo jeśli chodzi o zasilacze...